Брадли Купър с признания за отношенията му с Лейди Гага

202

По време на наградите „Оскар“ Лейди Гага и Брадли Купър се качват на сцената, за да изпълнят песента Shallow. Тяхното представяне започна да повдига доста въпроси около отношенията им

През 2018 година на голям екран излезе филмът „Роди се звезда“. В главните роли влязоха Брадли Купър и Лейди Гага, а историята разказва за известния музикант Джаксън, който се опитва да развие кариерата на младата певица Али. Двамата тръгват на пътешествие към успеха, но славата и алкохолът им се изпречват на пътя.

Филмът беше изключително добре приет от критиците и феновете, а дебютната роля на Гага получи множество номинации, включително за „Оскар“, БАФТА, „Награда на Гилдията на актьорите“ и много други. Изпълнителката не успява да се добере до тези статуетки като актриса, но ги печели с оригиналната си песен Shallow.

По време на наградите „Оскар“ Гага и Брадли Купър се качват на сцената, за да изпълнят парчето Shallow, а представянето им започва да повдига доста въпроси около връзката им. Някои фенове веднага посочиха, че това не са погледи между приятели или колеги, а са на двама влюбени. Слуховете се засилиха, след като Купър се раздели с дългогодишната си приятелка Ирина Шейк, от която има и 4-годишна дъщеря Леа, пише tialoto.bg.

Освен това Гага твърди, че е почувствала връзка с Брадли в минутата, в която го е видяла. Никой не може да забрави и думите ѝ по време на турнето на „Роди се звезда“, които бяха насочени към вярата, която Купър е имал в нея. „Може да има 100 човека в една стая и 99 от тях да не вярват в теб, но ти трябва само един и той променя живота ти завинаги“.

Въпреки множеството слухове обаче и двете звезди твърдяха, че между тях няма романтика. „Да, хората казваха, че това е любов, и познайте, това искахме да си мислите“, казва Гага. Относно изпълнението на наградите „Оскар“, тя разкрива, че всичко е било измислено от Брадли Купър, за да създаде повече емоционалност на представянето.

Това беше потвърдено и от самия актьор, който категорично заяви, че видяното на сцената на Оскарите е било чисто актьорско майсторство. Той дори разкрива и причината, поради която е имало такава химия между него и Гага. „Бяхме решили да направим изпълнението като сцена от филм, за да мога аз да преодолея страха си от сцената“, казва Брадли Купър пред The Hollywood Reporter. Допълва, че по този начин е намалил нивата на стрес и безпокойство.

По публикацията работи: Мариела Анастасова