Пълен седмичен хороскоп. Какво вещаят звездите за Вас

9470

Овен 21 март – 20 април

На 9-и ролите трудно се разпределят. Не работете в екип, обгрижвайте партньора. 10-11-и дават полет на личния ви ентусизъм. Задръстени начинания се отпушват и работата потръгва. 12-13-и ви въвличат в конфликти, здравето е нестабилно. На 14-и губят хората с ниско самочувствие, но не и вие. На 15-и мъчително напредвате до обед, но почти в края на работното време постигате нещо важно и желано.

9-и. Ден на фатално привличане особено в любовта, за родените до 1 април. Публичните ви изяви ще ви срещнат с хора, които може да навредят на досегашните ви професионални и брачни връзки. Конкуренцията ще ви спретне компромат. Бъдете внимателни в приказките и не давайте поводи за нападки. Едно ваше действие или изказване ще се приеме на нож от някого.

10-и. До обед ограничете контактите, останете в тесен семеен кръг и се радвайте на любовта на близките. Луна и Венера ви облъчват в брилянтен аспект от знака на Стрелеца. Направете предложение, оженете се. От обед до утре на обед колкото и да изядете няма да напълнеете. Доставете си радост за сетивата с вкуса на любовта и храната. Срещите са с перспектива за бъдещето.

11-и. След Плутон днес и Сатурн ще тръгне в директна посока, а на 18-и и Меркурий и Юпитер ще ги последват и ще отворят полето за новите инициативи в бизнеса, в политическите и обществени дела. Този ден може да ви насочи към проучване на нови пазарни ниши. Върнете си дълговете, постарайте се да имате повече свобода на действие от началото на другата седмица.

12-и. До обед осъществете връзки с чужбина. Този ден променя отношенията ви с някого. Пресявайте внимателно всяка информация. Не правете професионални промени и внимавайте какво и на кого обещавате. Не унищожавайте бележки и документи, ще ви потрябват като доказателство. Тази вечер си пожелайте нещо и то ще се сбъдне, дано после на се наложи да се отказвате от него.

13-и. Правите прибързан ход или споделяте нещо поверително. В желанието да изпъкнете или да се похвалите разкривате свои и чужди тайни и това ще ви коства много. Затваряйте си устата. Следобед ситуацията се променя и за грешка ще има прошка. Опитайте да подновите стопирани във времето връзки. Извинете се, оправете нещата, особено ако сте ги забъркали вие. Нужно е смирение.

14-и. Ден на комплексарите, на хората без самочувствие, които този път може да се опълчат срещу тези, които ги потискат или използват труда им почти безплатно. Ако сте в ролята на работодател, отпуснете юздите, а ако сте подчинен опитайте да разхлабите хватката, с която някой ви е хванал. Вървят преговори, в които трябва дейно да се участва и всеки да си изкаже претенциите.

15-и. Днес много неща ще се правят на тъмно и скрито-покрито. Не се доверявайте на съмнителни и непроверени хора. По възможност отложете важните си делови разговори за края на работното време. Колкото повече изчакате, толкова по-изгодни варианти ще ви предложат тези, с които ще седнете на масата за преговори. Вечерта си уредете среща с потенциални спонсори и бъдещи партньори.

Телец 21 април – 20 май

9-и е критичен в отношенията, особено за родените в третата декада. Важното за 10-и отложете за следобед. От 11-и тръгващият в директна посока Сатурн ще наложи нови разпоредби. На 12-13-и ще постигнете максимума в ситуацията, в която се намирате. 14-и поставя в подчинено положение родените до 1 май. 15-и подрязва крилцата и на останалите. Спазвайте закона и разпоредбите.

9-и. Луната е в опозиция на Уран от вашия знак и в конфликт с Юпитер от Водолей. Родените в третата декада може да направят губещ ход и да застрашат положението си на работното място, в бизнеса и в обществото. Останете където сте. Късно вечерта вече може да се отпуснете. Не се впускайте в нестандартни отношения. Крачка в грешната посока тотално ще преобърне живота и личните ви връзки.

10-и. До обед не се препоръчва работа в екип и участия в колективни инициативи. Но от обед вече е време да се срещнете с важните за бъдещето ви хора, да осъществите нови връзки и да подновите старите. Хапнете на воля, до утре на обед колкото и да изядете няма да напълнеете. Храната изцяло се превръща в енергия и тъкани, а не се складира в мастните депа. Засвидетелствайте обичта си.

11-и. Проучвайте, водете преговори с чужбина преди да направите крачка тук на местна почва. Денят отприщва личната инициатива, а тръгващият в директна посока Сатурн ще въведе нови мерки съобразно променените условия на пазара и в живота ни. Навлизате в период на преустройства. В следващите два дни всичко предприето от вас ще има положителен ефект и ще ви вдига нивото.

12-и. Днес и утре Луната от Козирог ще сключва чудесен аспект с Уран от Телец. Може да ви повишат. Чакайте награда за усилията. Може да уредите имотни и наемни отношения или да намерите търсеното жилище и терен за бъдеща дейност. Водете преговори с чужбина. Днес се печели от консултации и от посреднически услуги. От обед до утре на обед не споделяйте тайните си.

13-и. Още със ставането си пожелайте нещо и до вечерта може да го имате или нещата да получат благоприятно за вас развитие. Родените в третата декада ще трябва да вземат важно решение след една разправия или странично предложение. До вечерта се постарайте да привлечете тези, които сте дистанцирали. Време е да се признават и опрощават греховете. Бъдете добронамерени.

14-и. Ден на коренни обрати. Родените в първата декада са на прага на грешен ход. Не позволявайте да ви извиват ръцете и да ви притискат с доводи. Вечерта ще намерите по-стабилна позиция или начин да отговорите на предизвикателствата. Този ден ще покаже над какво трябва да работите и да се замислите. Съдбата ви дава урок в посока предоверяване. Ще ви изиграят и то близките.

15-и. Днес и за родените в третата декада няма да има мир и спокойствие. Ще се взимат неприемливи за вас решения на работното място, а ако сте шеф ще объркате нещата и може да попаднете под ударите на закона. Вечерта конкуренцията ви се събира и замисля агресивен ход. Настройте се на самозащита. Каквото отложите за следващите два дни ще мине на ниво и ще ви вдигне нивото.

Близнаци 21 май – 21 юни

Важното свършете до обед на 9-и. След това навлизате в слаб двудневен период, в който е добре да се доверите на инстинктите. Ще се наложат пътувания до 12-и и разместване в програмата. 11-и носи предложения от чужбина. 12-и е конфликтен, а на 13-и оставете другите да се оправят. На 14-и чакайте каещите се грешници да се върнат. На 15-и правите силен юридически ход.

9-и. За днес не се препоръчва пасивност. До обед проведете важните срещи и направете обмислени предложения. От обед до утре на обед не е добре за съвместни делови и творчески инициативи. Ще се наложи вие да плащате за удоволствията на другите. Родените в първата декада са на път към любовни изкушения. Тази вечер Луна и Венера ви гледат в опозиция от знака на Стрелеца.

10-и. До обед изневерявате на стила си и на начина си на работа и живот. Очертава се гостуване, което ще ви разбалансира и провокира не само емоционално, но и интелектуално. Ще срещнете силни опоненти, с които е добре да не си останете врагове. Този ден показва кого трябва да привлечете и кого да дистанцирате, без да отблъсквате. Бъдете максимално дипломатични.

11-и. Родените в третата декада са подвластни на фикс идеи и фобии. Някой може да ви зариби с личните се амбиции и виждания по професионални и лични дела. Постарайте се във всеки момент да контролирате положението, иначе ще бъдете контролирани. Преговорите с чужбина отложете за утре до обед. С лекота се поддавате на странично въздействие. Доверете се на предчувствията.

12-и. До обед имате добри шансове за преговори и уточняване на допълнителни споразумения към старите договори. Партньори от чужбина ще ви предложат изгодна оферта, а и вие ще отвърнете със същото. От обед до утре на обед властва вербалната магия. Не е без значение какво казваш, предлагаш и пожелаваш за себе си или за някой друг. Пазете квитанции, както свои и чужди тайни.

13-и. Денят е напрегнат, лесно се влиза в конфликти. Не заставайте между други двама като страна в спор. Ще се окажете виновни за чужда вина. Вечерта настъпват обрати във връзките. Лесно може да се помирите и сдобрите. Отношенията ви с партньори минават на по-високо ниво и водените преговори в следващите два дни ще са успешни. Активизирайте се максимално.

14-и. Днес сте в стихията си, но повече по отношение на деловите и политически инициативи, а не толкова в любовта. С лекота елиминирате конкурент, който вече е свалил гарда и води колеблива политика. Ще се преговаря на тъмно и без свидетели, ще се действа без много афиширане кой с кого е и зад какво стои. Ролите ще се сменят, ще бъдете търсени и за консултантски услуги.

15-и. Днес разгадавате нечии ходове и намерения и веднага създавате прегради пред чуждите амбиции и апетити. Ще имате успех при публични изяви, ще ви слушат и ръкопляскат. В живота ви може да се появи благодетел и покровител, който да подкрепи и финансира личните ви проекти. Съберете сили и изчакайте, не бързайте да избирате и поемате отговорност. Изгодният вариант ще дойде вечерта.

Рак 22 юни – 21 юли

9-и може да стане крайъгълен камък на успешна и перспективна за вас работа или връзка. На 10-и важните срещи насрочете за следобед. Сутринта останете в тесен кръг. 11-и разширява деловите контакти. На 12-13-и ще водите тежки битки с конкуренцията не само на работното място, но и в живота. На 14-и губят хората с комплекси, а нахъсаните ще победят. 15-и ви среща със спонсор.

9-и. Сънищата от тази сутрин носят решение на проблемите ви, особено ако в тях фигурират родителите ви. Движете се в тесен кръг на близки и приятели. Затворете производствения си цикъл, съкратете разходите и се постарайте до средата на месеца да уредите имотни дела. Отпушва се личната ви инициатива. Не се включвайте в съвместни начинания с хора от друга среда.

10-и. Сутринта бъдете с любимите и близки хора. Съвпадът на Луна и Венера носи помирение и желаната близост. От обед разширете контактите и до утре на обед се постарайте да подновите някои изгубени във времето връзки. Не се ограничавайте в храната, няма да напълнеете. Посетете панаири и изложби. Лесно се усвояват знания и се обменя опит. Пътувайте, уредете си срещи на място.

11-и. Денят е добър за провеждане на съвещания и делови срещи, на които ще се разглеждат съвместни проекти и бъдещи инициативи. Казвайте каквото мислите, не премълчавайте истини, за да не ви обвинят в недалновидност и некомпетентност. Сатурн тръгва в директна посока. Идват нови решения и разпореждания от хората, под чието ръководство действате. Проведете уточняващи разговори с шефове или клиенти от чужбина.

12-и. Днес и утре Луна и Плутон от Козирог заедно с трите планети във Везни ще ви действат разбалансиращо и провокиращо в професионален, личен и здравословен план. Намалете темпото Подложени сте на натиск и агресия на работното място, а близките ви хора ще ви затрудняват с техните проблеми, без да се съобразяват с вашите. Счупеното до утре на обед е знак за раздяла.

13-и. Ден на разправии за важни неща, но и за дреболии. Постарайте се да не издребнявате в претенции и искания и не позволявайте да ви затрупват с чужди отговорности и задачи. Ден на вербалната магия. Внимавайте в приказките, не давайте обещания, които ще ви затруднят излишно. Пазете си личните данни, квитанции и бележки. Загубеното ще ви създаде доста главоболия.

14-и. Днес силните на деня се опитват да оседлаят останалите и да ползват без ограничение общите ресурси. Ако хората с комплекси си траят още повече ще изпаднат от играта. Комплексари и кокошкари ще отговорят за чужди грешки. Не позволявайте да ви използват като лост и опорна точка. Стопете дистанциите, обединете интересите си с тези, които държат на вас и ви обичат.

15-и. Ден с негативна енергетика. Нищо ново да не се започва почти до края на работното време, когато неблагоприятната ситуация ще се разплете и намери решението си. Навлизате в силен и творчески период. Тази вечер в живота ви може да се появи чаканият спонсор и покровител. Може да получите съобщение даващо ви повече шансове, права и пълномощия. Утре стъпванте на нова база.

Лъв 22 юли – 22 август

На 9-и влизате в клопката на случайни и нежелани връзки. Вечерта носи любовно предизвикателство. 10-11-и са силните ви и успешни дни, в които реализирате печалби и привличате спонсори. 12-и започва с преговори, но завършва с разправии. На 13-и поне едно ваше желание ще се изпълни. 14-и ви въвлича в конфликти, а на 15-и докато се каните друг привлича хората, които биха ви били от полза.

9-и. Денят носи рискове повече за родените в третата декада. Вероятно е да нарушите закони и разпоредби и да ви глобят. Губите предимства или налитате на неравностойни връзки. Избягвайте случайните контакти, не се спирайте с непознати и не започвайте съвместни инициативи. Десет пъти помислете преди да вземете каквото и да било решение. Каквото се обърка трудно ще се оправи.

10-и. След любовна вечер за вас идва и любовна сутрин. Луна и Венера ви облъчват в хармоничен аспект от знака на Стрелеца. Очертават се пътувания, които ще ви разделят с един, за да ви срещнат и съберат с друг. Прекрачвате ограничения и прегради и се радвате на приятни моменти. Денят е добър за преговори, за среща с партньори от миналото и за подновяване на делови контакти.

11-и. До обед останете в тесен семеен кръг и ограничете контактите. От обед навлизате в активен и спонсорски период. До утре на обед ще влезете в преговори или ще ви се обадят с изгодно предложение. Нищо не отказвайте, намерете време за всяка предложена задача и ангажимент. Тенденцията е да спечелите повече и да осъществите полезни за бъдещето връзки.

12-и. До обед мислете и действайте в по-далечна перспектива. Обадете се на близки и колеги в чужбина, подновете договори и съвместна дейност. Ден на откровение за правилната посока. Следобед ще ви пречат конфликтите на другите. Не влизайте като трета страна в чужда разправия. Губите си времето и си създавате излишни главоболия. Вечерта се пожелайте нещо на глас и ще го имате.

13-и. Денят носи успех там, където се действа справедливо и по правилата. Всичко важно да се документира. Работете само с дубликати, съхранявайте оригиналите на всичко, което подпишете и съгласувате. Започвайте само такива дела, които до утре ще приключите. Дълготрайните проекти още утре ще завият в неблагоприятна посока, а дълготрайните инвестиции ще се стопят.

14-и. Днес Луна и Сатурн от Водолей са в опозиция на Слънцето на родените в първата декада. Трудно ще се разберете с родителите, с учителите, с шефовете и с авторитетите в живота ви. Старайте се да не предизвиквате тези, от които все още по някакъв начин зависите. Но бъдете сигурни, че децата ще ви създадат проблем, ще ви вкарат в преразход на средства и разправии. Щадете се.

15-и. Нищо отговорно да не се предприема. Нямате нужната информация по важни делови и лични въпроси. Очертават се намеси. Действате на тъмно, а така не се знае какво ще хванете и кой ще ви пипне, ако не спазвате разпоредбите. Ще попаднете в нестандартни и непредвидими ситуации. Не тръгвайте на път с нередовни документи и неизправна кола. Важното отложете за утре.

Дева 23 август – 22 септември

На 9-и Меркурий е в съвпад със Слънцето и Марс, Аспектът провокира агресивна нагласа на ума. На 10-11-и изневерявате и ви изневеряват, създавате си излишни врагове и дистанцирате приятелите. Някой се връща към стара любов, а друг към старата си алергия. На 12-13-и правите важни крачки напред и се стабилизирате в работата. На 14-и ви липсва самочувствие, а на 15-и подкрепа.

9-и. Очаквайте агресивна намеса в работата и в отношенията ви с партньори. Търпението ви се изчерпва, може да направите нещо, за което да съжалявате. Бройте до 10 преди да кажете нещо, което би навредило на връзките и работата ви. Родените в първата декада са на път да изневерят или да разберат за изневерите на партньора. Луна и Венера ви облъчват в пречупващ аспект.

10-и. Продължават проблемите ви в партньорските връзки, но към тях се добавят и здравословни неудобства. Не се напрягайте, не участвайте в конкурси и не си налагайте тежка състезателна програма. Един от дните, в които усещаме, че сме остарели или ни е минало времето за това, което се опитваме да направим. Вечерта сте склонни да приемете на доверие нещо, което ще ви навреди.

11-и. Разширявате контактите, а това ви води към заблуди и некоординирани действия. Възприемате нечие поведение и мнение и се доверявате без да сте проверили как стоят нещата в действителност. Работете с доказани във времето партньори и близки. Внимавайте в дозировките на лекарства и алкохол. Трудно дозирате и отношенията. Обаждане от чужбина ще ви амбицира и натовари.

12-и. До обед може да получите повече права и пълномощия и да се свържете с точните хора. Получавате лично откровение за правилната посока. Включете се в проекти с чуждестранно финансиране. Предприетото ще ви вдига нивото. Следобед разбирате нещо скривано от вас. Не се амбицирайте и не поемайте излишни рискове. Губите самообладание, някой ще се възползва.

13-и. Днес намирате нестандартни решения на наболелите проблеми и излизате от кризата. Луна, Плутон и Уран от другите два земни знака ви осигуряват подкрепа и защита в точен момент. Чакайте повишение и преназначение, намирате и допълнителна работа. Възползвайте се от всеки шанс. Не приказвайте много, а действайте. Може да се разберете и с роднини по имотни дела.

14-и. Ден за признание и прошка. В организма ни се включват енергии на фино ниво. Опитайте да стопите дистанциите с нужните ви хора. Ден на Феникса. Възраждат се с нова сила стари връзки и чувства. Опитваме се да разберем другата гледна точка и да си простим взаимно. Време е горделивостта да отстъпи място на истинската гордост от връзките с тези, които обичаме.

15-и. Ден с негативна енергетика. Трудно се откриват лъжи и заблуди. Може да бъдете подведени. Тръгвате решени на активни действия, но когато настъпи момента да поставите условията си действате комплексарски и губите позиции. Някой се възползва от неувереността ви и заема мястото, което вие сте заслужили с честен труд. Важното отложете за края на работното време.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 9-и Слънцето е в съвпад с Меркурий и Марс, Настроени сте непримиримо, агресивно си търсите правата. В неделя до обед ограничете контактите, сутринта е само за любов. От обед до 11-и на обед направете крачка напред, създайте нови връзки и търсете допълнителна работа. 12-13-и са рискови, бъдете дипломатични. 14-и стопява дистанциите, а на 15-и приключвате успешно важна задача.

9-и. За днес не се препоръчва да поемате много задачи и да влизате в излишни контакти. Лесно се палят конфликти. Не сте склонни да отстъпвате дори и пред детските молби. Може да се кажат тежки думи и да се отиде към непремерени действия. Не се претоварвайте с тежка физическа работа. Щадете кръста и бъбреците и се движете по линията на най-малкото съпротивление.

10-и. Вървите към трансформация в чувствата. Срещите ви днес може да донесат промени в личния ви и професионален живот. До обед не допускайте намеси в избора ви, но от обед тече обмен на информации, които ще ви насочат в нова посока, даваща шанс да постигнете повече. Не отклонявайте предложения, смирете претенциите до едно приемливо за партньорите ви ниво.

11-и. Днес лесно се усвояват и предават знания. Разширявате контактите и до вечерта правите връзка с чужбина. Ден на откровение за бъдещето. Нищо не е случайно. Зад всяко предложение и покана се крие възможност, която развита добре ще ви донесе стабилизация и материално благополучие. Ставате по-богати, не само на идеи, но и на възможности за лична реализация.

12-и. Днес и утре Луната от Козирог е в конфликт с трите планети във Везни. Очертават се проблеми на работното място, особено ако се похвалите с повишение или някакви други екстри. Внимавайте да не настроите група хора срещу личните си интереси. Не споделяйте важни информации. Счупеното до утре на обед е лош знак и е предвестник на раздели. Здравето ви е нестабилно.

13-и. Вероятно е да започнете деня с конфликт у дома или по пътя за работа, но и на работното място няма да имате мира, особено ако участвате в провокиращи разговори и коментари. Ден на вербалната магия. Който не може да работи със словото и е изнервен просто да замълчи, за да не си докара излишни неприятности. Не водете преговори по имотни дела и не капарирайте имот.

14-и. Днес палачинката се обръща и с голяма вероятност ще доминирате в отношенията. Хора с проблеми и комплекси ще работят в услуга на вашите интереси или просто няма да се явят и да спечелят мястото, за което заедно кандидатствате. Съдбата ви изпраща попътен вятър и до утре може да постигнете важна цел. Огледайте се, в живота ви може да се появи неочакван спонсор и покровител.

15-и. Спокойно продължавайте в посоката от вчера. Може да получите стресиращи новини, но не бива да реагирате или да се отклонявате от намеренията си. Контролирайте емоциите, не позволявайте да ви предизвикват. Оставете без коментар забележките, с които някой се опитва да ви извади от релси. Денят е благоприятен за преместване в нов офис, дом и квартира. Неприятното остава зад гърба ви.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 9-и някой бяга от място на конфликт и вечерта среща любовта. Ден на фатално привличане. 10-и предлага нови правила. На 11-и Сатурн тръгва в директна посока и налага строги изисквания на всички нива. На 12-и се събуждате с откровение за правилния избор. На 13-и постигате своето. 14-и е рисков за родените в първата декада, а на 15-и и останалите получават тежки уроци. Внимавайте.

9-и. Днес Слънце, Меркурий и Марс са си дали среща при съседа ви Везните, а Луна и Венера са заедно в Стрелеца. Ако „мечката играе” у съседите бъдете сигурни, че и при вас ще дойде. Внимавайте и с изневерите по съседски. Може да ви хванат на тясно в неподходящ момент. От нещо дребно може да пламнат свещени войни и отношенията да се развалят. Попадате под властта на опасни страсти.

10-и. Разширете контактите, изживейте нещо приятно, организирайте гала обеди и вечери. От днес на обед до утре на обед не се пълнее, независимо колко ще изядете. Планирайте визити, на които покрай обикновените разговори за децата и времето ще се засегнат злободневни или делови теми, след които може да ви предложат по-добра работа или доходен страничен ангажимент.

11-и. Днес се връщаме към стари разпоредби и проблемите започват да се решават. Добре наученото и проучено старо знание става база за бъдещето. Не може да се пренебрегват основни положения в отношенията. Ще се наложи да се съобразите с някого, но и с вашите нужди и изисквания ще се съобразят. Пътят на взаимните компромиси е осеян с цвят от рози и бодли.

12-и. Настройте се на работна вълна. Днес и утре ще постигнете много, но после до края на седмицата проблемите ще ви засипят. Този ден започва с откровение за вярната посока и начин на действие, но до вечерта срещате видима и невидима съпротива и водите неприятни разговори. Късно вечерта намерете тихо и спокойно място и си пожелайте нещо. Сбъдват се благите пожелания.

13-и. До обед може и да действате хаотично, но следобед се концентрирайте и опитайте да привлечете за съдействие стари партньори и хора, на които имате доверие. Ще ви е нужно разбиране и подкрепа за нещата, които движите. Споделете отговорностите и парите. Водете честна игра и политика. Не си позволявайте да губите ценни приятелства. Извинете се, ако сте сбъркали.

14-и. Днес може да се наложи да застанете и на колене пред някого. Това не значи, че сте се предали. Направете необходимите компромиси в името на семейството и децата или на това, което за вас е личен приоритет. За грешка ще има и прошка, но ще ни е трудно да си го признаем. Не бива да се действа потискащо и манипулиращо спрямо по-слабите. Бумерангът ще се върне.

15-и. Ден с негативна енергетика. Ще ви се пречи, ще трябва да преодолявате различни препятствия и да се съобразявате с хора, които не се съобразяват с вас. Залисани в разправии може да пропуснете срещата с важен за бъдещето ви човек. Някой ви отмъква под носа изгоден договор или поръчка. Днес може да се разминете с важен покровител и да оставите късмета си в ръцете на друг.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 9-и стойте далече от колективните инициативи. Вечерта Луната навлиза в Стрелец и среща Венера, а вие срещате любовта. 10-11-и са дни на контакти и запознанства. Правите връзки с чужбина, привличате хора, които дълго ще останат в личната ви орбита. 12-и е провокационен. 13-и започва с конфликт и завършва с помирение. На 14-и измествате някого. 15-и е добър за преместване.

9-и. Днес може да станете щастливи или нещастни поради личния си избор. Ставате актуални в средата си и привличате симпатизанти. Някои отношения ще се задълбочат. Навлизате в опасните води на изневерите и любовните авантюри. Вечерта сте на прага на кармични срещи, Съдбата привлича на едно място тези, които по някакъв начин си принадлежат или са от едно тесто.

10-и. До обед ограничете контактите и останете с тези, които обичате. От обед навлизате в период на засилени обществени и социални контакти. До утре на обед уредете срещи с бъдещи съюзници и партньори и подновете връзки от миналото. Водете принципна политика, не лъжете, дори и за добра кауза. Храната се избира по каприз. Днес не се пълнее, доставете си радост за сетивата.

11-и. До обед ще постигнете много, ако следвате личната си амбиция и се отдадете на творческа активност. Може да намерите партньор със сходни разбирания и интереси и да обедините усилията си в кризата. Препоръчват се и контакти с фирми и лица от чужбина. Рекламирайте се, излезте от зоната на неизвестността и търсете спонсори. Поне на едно място ще получите каквото търсите.

12-и. До обед се препоръчват контакти с чужбина. Може да получите покана за пътуване или съвместна работа. От обед внимавайте какво си пожелавате, защото ще се сбъдне и после няма да може да се откажете. Каквото се загуби трудно ще се върне и възстанови. Може би сега е момента да сложите край на губещи връзки. Пазете си вещите, съхранявайте на сигурно място важни документи.

13-и. Както и да постъпите днес ще има недоволни от развитието на нещата и вашето участие. Мислете за личния си интерес. Не се въвличайте в безсмислени спорове и не се оправдавайте за нищо. Колкото по-малко говорите, толкова по-добре. Ден на вербалната магия. В желанието да се похвалите или оправдаете, може да си вкарате автогол с разкриване на свои и чужди тайни.

14-и. Днес хората с ниско самочувствие ще изпаднат от играта. Трудно ще надскочите себе си и собствените си възможности. Но ще има и такива, които ще използват чуждата подтиснатост и неувереност. С лакти и зъби ще се стига до финала, а който не е възпитан така ще остане да диша прахта на безкомпромисните. Време е да се действа, да се чупят окови и изправят гърбове.

15-и. Ден на прилепа, всичко се прави на тъмно. Не е момента да влизате в несвойствена среда, дори и да ви предлагат повече екстри. Бъдете скромни и спокойно продължете по пътя си. Вечерта може да срещнете спонсор и да получите чаканата подкрепа и инвестиция. Не бързайте да се хвалите, все още вашата риба е в морето, така че не слагайте тигана. Прибързаните действия работят за чужда кауза.

Козирог 22 декември – 20 януари

На 9-и ограничете страничните контакти. Време е да сте двама, време е за любов. На 10-и важните срещи уредете за следобед. До 11-и на обед правите важни връзки и постигате максималното. На 12-13-и Луната е във вашия знак. Конкуренцията е максимална, явете се на конкурси, не говорете, а действайте. На 14-и хората без самочувствие отпадат от играта. 15-и ви среща със спонсор.

9-и. Ден на фатално привличане, което няма да отмине дори и строгият Козирог. Предстои вечер на кармичните любовни връзки. Тези, които съдбата е решила да събере ще се намерят и съберат. Внимавайте с изневерите, нищо няма да е същото след този уикенд. От обед до утре на обед сте в стихията си. Подновявате контакти. Най-хубавото е, че колкото и да изядете няма да напълнеете.

10-и. Посетете панаири и изложби, рекламирайте се, направете огледи на терени и имоти. Обаждане от чужбина ще помогне да вземете важно решение за промяна. От утре вашата управляваща планета Сатурн тръгва в директна посока и зациклените дела в живота ви тръгват към оправяне и уреждане. Гответе се да си поемете и отговорностите, които сте занемарили поради странични връзки и дела.

11-и. Сатурн в ролята на бащината десница тръгва директно и започва да налага правилата, които сме пренебрегнали. Платете данъци и такси, изпълнете дадените обещания и довършете проектите, които влачите от доста време. Подгответе се за старт на новите инициативи от 18-и, когато и Меркурий и Юпитер ще тръгнат в директна посока и ще вдъхновят търговската инициатива. Бъдете делови.

12-и. Ден за пътуване, за преговори и огледи на място. Очертават се конфликти по линия на партньорските връзки. Луната от вашия знак е в пречупващ аспект с трите планети във Везни. Всичко ще става по трудния начин, но до края на деня ще получите лично откровение за правилната посока и избор. Може да се откажете от едно за сметка на друго. Провокаторите остават излъгани.

13-и. До обед внимавайте какво обещавате и съобщавате на околните. Пазете свои и чужди тайни. Ден на вербалната магия. Който не може да работи със словото просто да замълчи и да преглътне това, кето би искал да коментира и сподели. Не се занимавайте с имотни дела и делби. На никого няма да може да угодите, а и личните ви претенции ще отблъснат потенциални клиенти.

14-и. Ден за сближаване и напасване, за преговори и поднасяне на извинения. След едно признание нивото ви ще се вдигне и някои забрани ще отпаднат. Ден на едиповите комплекси. Забравете проблемите на миналото и неприятностите от детството, вървите към сдобряване и сближаване. Сърцето ви разпознава стойностните хора, доверете му се и подновете личния контакт.

15-и. Днес не всичко ще се разбере и ще се каже така както е в действителност. Критичен ден за нелегитимните връзки, за нещата които държите в тайна и сте принудени да криете. Чак вечерта ще се появи светлина в тунела. Планирайте среща с покровител, с човек на когото вярвате и може да потърсите за съвет. Нещо объркано ще започне да се разплита. Ще се намери начин да се разберете.

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 9-и не правете никакъв избор, ще сбъркате. 10-и ви среща с любовта, с приятели и почитатели. 11-и разширява сферата ви на влияние. Идват покани от чужбина. На 12-и се събуждате с откровение за правилния избор. До 13-и на обед може да влезете в нежелани конфликти, но е важно да отстоявате мнението си. На 14-и родените в първата декада са в тежка позиция. 15-и е ден за среща с покровители.

9-и. Ден на фатално привличане. Спомнете си библейската тройка под ябълковото дърво. За всеки ще се намери изкушение и изкусител. Не взимайте важни решения и не поглеждайте встрани от пътя, по който сте избрали да вървите. Може да изневерите на партньора и на личната си политика. Това, което получите днес няма да си струва усилията и труда, както и неприятностите в бъдеще.

10-и. До обед още действат изкушенията от вчерашния ден. Може да се събудите в чуждо легло и до чужд човек или с мислите си да сте там. Каквото предприемете следобед ще е важно за бъдещето ви, ще определи правилната цел и посока и ще ви срещне с подходящите хора, с които да реализирате мечтите си. До утре на обед подновете стари връзки и договорни отношения.

11-и. Днес вашата управляваща планета Сатурн тръгва в директна посока и повишава изискванията към вас, към пряката ви работа и дейност. Влизаме в нов коридор от споразумения и законови промени, които ще въведат порядък там, където не се спазва регламента. Ще получите и нещо, което ви дължат или са ви отказвали преди. Вървите към преподписване на старите договори, пазарете се.

12-и. До обед не е време за недоволство. Приемайте нещата такива каквито са и не искайте друго. Търсете контакти с близки от чужбина и се консултирайте със специалист. От обед до утре на обед печелят тези, които владеят магията на словото, които могат да ни убедят в нещо важно за самите тях. При случайно дочут разговор ще научите тайна и ще коригирате отношенията си.

13-и. Днес някои отношения се заплитат преди окончателно да се разплетат и всеки да получи каквото си е заслужил. Стойте далече от скандали и разправии. Избягвайте да сте третия, който се намесва в ситуацията. Може би ви играят някакъв номер и театър с цел да разберат истинските ви цели и намерения. С една дума днес може да лекуваме или разболяваме. Не отправяйте упреци.

14-и. Луната навлиза във Водолей и попада под властта на строгия Сатурн. Този ден събужда страховете на миналото, издига отново над нас строгата законова или бащина десница и ни стресира с изисквания и норми, на които не може да отговорим както се очаква. Родените в първата декада се подложени на допълнителен стрес с грижата за близък. Настройте се на самозащита.

15-и. Днес всичко е обвито в тъмнина, не се знае откъде идва, който го предизвиква и какви цели преследва. Контролирайте емоциите, не се намесвайте в чуждия живот и не позволявайте намеси в своя. Нищо ново да не се започва почти до края на работното време. Вечерта е точният съвпад на Луната с Юпитер. Родените в третата декада ще получат ценни награди и поощрения.

Риби 20 февруари – 20 март

На 9-и си впускате в неравностойни, но важни за бъдещето ви връзки. Вечерта е любовна. 10-11-и са конфликтни и проблемни. Може да се разберат тайни, които ще провокират раздели. Стаеното с месеци избива навън. На 12-и търсите опора в чужбина или във връзките си извън дома. 13-и е провокативен, всяка дума е бумеранг. 14-и ви поставя в подтиснато положение. 15-и носи късмет.

9-и. Днес родените в третата декада може да привлекат някой, когото отдавна искат да спечелят. Във връзките ни има особен фатализъм. След време може да се чудите как да се отървете от тази толкова желана интимност. Вечерта е любовна и магнетична. Луна и Венера се прегръщат в небето, а и вие няма да останете по-назад. Въпросът е в цената, която ще трябва да се плати в бъдеще.

10-и. Луна и Венера сключват пречупващ аспект със Слънцето на родените в първата декада. Някой ще си плати за удоволствията, друг ще се събуди разочарован и самотен или ще усети студенина, там където вчера отношенията са били изгарящи. Предстои трансформация, която ще изисква тежка равносметка. До утре на обед скъсете дистанциите с тези, които прибързано сте пренебрегнали.

11-и. Ден на подадените ръце, на каещите се грешници, които отново си проправят път към стари любови, приятелски и професионални връзки. Водете принципна политика и поднесете извиненията си на тези, които по някакъв начин сте затруднили. В тангото на живота правите една крачка назад, за да може утре да направите две напред. Получавате прозрение за бъдещето.

12-и. До обед уточнете сделки и договорни отношения с партньори от страната и от чужбина. Ден на телепатичните контакти. Ако мислите за някого, непременно му се обадете или той ще ви звънне. От обед навлизаме в деня на петела, който ще изкукурига в най-неподходящия момент и ще събуди всички заспали. До утре на обед не влизайте в конфликти и не споделяйте тайните си.

13-и. Счупеното тази сутрин е лош знак. На път сте да прекратите отношения с хора, които до момента си ви подкрепяли. Работата ви изисква да вземете тежки решения. Може би трябва да си смените работата, ако кризата е непреодолима. Днес думите тежат като камък и дори да изразяват похвала ще се изтълкуват превратно като намек за връзкарство. Вечерта поднасяме извинения и дано се приемат.

14-и. Ден на хората с комплекси и на тези, които вечно ходят с наведена глава потискани от проблемите си. Някъде ще се направи опит за промяна, ще се надигнат глави и гласове, но енергията едва ли ще стигне за качествен скок. В организма ни се включват енергии на фино ниво. Започва промяна отвътре, която няма да се спре. Бъдете себе си, направете първата крачка.

15-и. Денят не започва обещаващо, даже напротив. Ще ви връхлети нещо неочаквано. Възниква неприятен ангажимент, който ще промени плановете ви тотално. Нищо важно да не се предприема. Нагаждайте се според обстоятелствата, но вечерта ви предстои нещо приятно и дългоочаквано. На път сте да срещнете бъдещ партньор, спонсор или покровител.