Какво вещаят звездите за всяка една от зодиите: Седмичен хороскоп

1588

Овен

Възможност за нови приятелства

Ще можете да влияете на случващото се в момента и даже на събития, които са в близкото бъдеще. Хората ще ви търсят и вие ще откликвате на молбите им, което ще ви изпълва с чувство на удовлетворение. Днес и в събота, и неделя не рискувайте и не се поддавайте на негативни емоции. В понеделник дръжте под контрол емоциите си и не започвайте нищо ново. Във вторник и сряда се съсредоточете в работата си и ще успеете да приключите с натрупаното, макар че може да се наложи да поработите извънредно. В сряда не се напрягайте, не затъвайте в битови проблеми. Четвъртък е ден за планове.

Телец

Ще са ви нужни предпазливост и вяра

Днес се пазете от хората, които се опитват да променят виждането ви по важни делови въпроси. В събота и неделя поканете гости или сами гостувайте на хора, които отдавна ви канят, но все не стига време. В понеделник ще подпишете важно споразумение. Във вторник и сряда се посвещавате изцяло на работата. В четвъртък ще се почувствате освободени от някаква неприятна тежка грижа.

Близнаци

Бъдете внимателни и не приказвайте много

Днес открийте къде изтичат парите ви. През уикенда се срещнете с приятели. Понеделник обещава да е изпълнен с необикновени събития. Вторник и сряда са изключително благоприятни за бизнес. Не разчитайте на бързи решения и всичко подготвяйте и подписвайте лично. Чувствате се независими, но не допускайте конфликти. Вечерта изкарайте в тесен семеен кръг. В четвъртък си осигурете лично време.

Рак

Бъдете съсредоточени и внимателни

Желателно е да не избързвате, за да не подлагате на напрежение нервната си система. Ако днес запазите търпение, ще разсеете сгъстените облаци над главата си. В събота и неделя е наложително да се погрижите за близките си хора. В понеделник предприемчивите от вас ще направят силен старт с допълнителна дейност. Във вторник не проявявайте ревност нито на работа, нито в дома си. В сряда не убеждавайте началник или подчинени в правотата си. В четвъртък не започвайте нищо ново.

Лъв

Извънредна работа

Денят с нещо ще улесни подобряването на отношенията в колектива, в който работите. Утре ще сте натоварени с извънредна работа. Неделя е благоприятна за нови запознанства и за старт на нова или допълнителна дейност, за стартиране на идеи и проекти. В понеделник притеснява ли ви нещо, посъветвайте се със специалисти. В сряда не започвайте нищо ново, ще е или несполучливо, или бързо ще се провали, или ще ви вкара в големи непредвидени разходи. В четвъртък ще имат успех интелектуалците и хората на изкуството.

Дева

Ще ви се иска днес да се занимавате с много неща, но няма да ви стигне време. Утре и в неделя се занимавайте с децата си. В понеделник ще изненадате шефа си с просто решение на сложен проблем. Във вторник длъжник ще ви се издължи, което ще ви зарадва и ще ви облекчи в разходите. В четвъртък на събиране неочаквано ще ви се открият нови перспективи, ще повдигнете авторитета си и ще заслужите уважението на околните.

Везни

Емоциите не са добър съветник

Ако ще пазите някакви действия в тайна, правете ги до края на седмицата, иначе тайната ще излезе наяве. Днес и през уикенда нещо ще повиши благосъстоянието ви и ще повдигне самочувствието ви. В понеделник и вторник бъдете внимателни с хората, които ще дойдат отдалече и настоятелно ще ви канят да инвестирате заедно с тях. Не ви съветвам да го правите. Разрешаването на бизнес въпроси ще ви отнеме много време. В сряда ще сновете по магазините, а в четвъртък ще се радвате на покани за гостувания, не отказвайте. В петък е възможно нещо да постави вашите принципи и цели на преоценка.

Скорпион

Веселба, а не работа

Седмицата предразполага повече към веселби. Най-напрегнато ще ви бъде в средата на седмицата, а най-успешният ден ще е четвъртък. Днес направете равносметка на грижите към близките си и колко от обещанията към тях не сте изпълнили и се помъчете да се коригирате. В понеделник ще уредите финансов проблем и това ще ви донесе спокойствие и сигурност. Във вторник на импровизирано събиране ще се срещнете с важна за вас личност и ще уредите нещо, което се влачи от много време. В сряда ще сте затрупани от доста задачи, трудно ще подвиете крак, но ще свършите всичко навреме. В четвъртък човек на висок административен пост ще ви помогне.

Стрелец

Започва светъл период в живота ви

Днес благополучно ще решите стари проблеми и ще се заемете с нещо ново. Понеделникът е един от най-благоприятните дни за общуване през този период. Където и да отидете, с когото и да се срещате, ще блеснете в обществото с ум и проницателност. Във вторник говорете малко, поспете повече, избягвайте суетността и агресията. Не допускайте около вас спорове и поне не вземайте участие в тях. Сряда е ден за откровения, ще разкривате тайни, интуицията ви ще е изострена. В четвъртък отделете време за себе си.

Козирог

Не се бойте от активна работа

Всяко ваше усилие днес ще завърши с успех. Пред вас ще се открият нови перспективи, ако проявите емоционална устойчивост и спокойствие. Проявете великодушие и щедрост към старите си приятели. Понеделникът може да се окаже доста напрегнат. Във вторник си осигурете спокойствие, вечерта се порадвайте на близките си. В сряда не давайте обещания, преминете през деня с чувството за вътрешна свобода. В четвъртък може да имате усложнения в отношенията с деца, но не правете бързи изводи, водени от момента.

Водолей

Уловете шанса

Съдбата ще ви предостави много щедро шансове, но вие трябва да ги уловите. Днес мобилизирайте волята си и доведете докрай започнатите дела. Утрешният ден нека премине по възможност далече от шума и суетата. В неделя ще сте много натоварени. В понеделник действайте решително и смело и плановете ви ще се осъществяват. Във вторник не се оплаквайте. Ако окажете помощ дори само на един човек, ще почувствате истинска благодарност и щастие. В сряда ще се радвате на уважение и внимание от близките си. Четвъртък е неподходящ ден за финансовите операции.

Риби

Търсете съмишленици

Днес не изпадайте в тъжни настроения. Уикендът е прекрасен за нови планове и за начало на реализация. В понеделник търсете тишина в дома си и съмишленици на работното си място. Ще намерите и двете. Във вторник не участвайте в спорове, не подклаждайте и не задълбочавайте конфликти, бъдете миротворци. Проявете внимание и предпазливост в сряда, защото е възможно да постъпи лъжлива информация. Четвъртък е подходящ за ръчна работа, покупки, домакинстване.