Защо трябва да сваляме бижутата си при сън?

110

Една от основните причини затова да не спим с е вероятността от нараняване на кожата, както и телесни перигими, които възпрепятстват кръвообращението

Любовта към бижутата понякога няма граници. Някои млади дами са готови да носят винаги и навсякъде, без да ги свалят.. Но толкова безопасно ли е непрекъснатото приятелство с любимите ви пръстени и обеци?

Биоенергията твърди, че всеки метал или камък натрупва енергия, която може да повлияе положително и отрицателно на човек в близък контакт. Изненадващо като правило, ние сме склонни да носим бижутата си точно върху тези части на тялото, където се намират областите, които максимално улавят енергийните потоци.

Ако човек черпи сила с ръцете си, тогава например златният пръстен удвоява силата да ги приема отвън. За хармония или спокойствие енергията отива директно към гърдите, където би било удобно да поставите малка висулка върху тънка верижка.

Енергията на жените е свързана с зоната на пъпа, така че неслучайно очарователните модни жени избират това скрито място за пиърсинг. При бижутата с камъни положението е малко по-различно.

Всеки вид поглъща избирателно само тези потоци, за които е отговорен. Например, камък от злото око ще улавя само негативна енергия, но самата обвивка на пръстена няма да позволи на тази енергия да достигне до вас и ще ви предпази. И все пак, защо трябва да сваляте бижутата си преди лягане, ако те само ни помагат и защитават? Факт е, че всяко нещо трябва да бъде нулирано, тоест да почистите запасите си и да се отървете от рециклираните отпадъци, натрупани през целия ден.

Нощта е най-доброто време за това. През нощта човек трябва да изхвърли лошите мисли от главата си и да се събуди освежен и освежен. Ако си лягате, без да сваляте бижутата си, ще се опитате да заспите с пълен набор от емозии и усещания, натрупани по-рано и вместо спокоен сън най-вероятно ще получите безсъние и мрачна сутрин. Ще се събудите уморени, отпаднали.

В допълнение към горното, една от най-важните причини да освободите тялото си от бижута е вероятността от нараняване на кожата, както и телесни перигими, които възпрепятстват кръвообращението, пишат от Actualno. Надяваме се, че един здравомислещ човек не би мечтал да заспи от болка от пробитите обеци или обемистата верига, буквално смачкала врата му.

Също така е доста неприятно, когато някое от украшенията ни се закачи по спалното бельо, косата. Навярно ще се събудим с неприятна болка. Ето затова ви съветваме да се погрижите предварително за вашето благосъстояние и да премахнете всичките си бижута от себе си вечер преди лягане. Сигурни сме, че сутринта ще ви очаква добро здраве и добро настроение, а денят ще бъде много по-приятен.

По публикацията работи: Ралица Димитрова