Скорпион: Умна книжка няма да е излишна

82

Овен
Този ден ще бъде свързан с приятни приятелски срещи, почивка и добра компания. Навсякъде ще бъдете желан гост, тъй като сте весели и носите със себе си добро настроение. Може да изберете подаръци за близките си, но ще Ви е трудно да разберете, на кого какво ще се хареса. Благоприятният емоционален фон не само ще Ви осигури душевен комфорт, но и ще Ви помага да намирате общ език с хората, които Ви заобикалят. Денят е свързан с урегулиране на важни за Вас отношения, но за да постигнете това, ще се наложи да положите сериозни усилия.

Телец

Събитията през днешния ден ще се подреждат не особено удачно, но и сериозни проблеми няма да има. Продължавайте със започнатото, и не бързайте да се захващате с нови дейности. Помислете и сами ще се убедите, че в създалата се ситуация това е най-правилната тактика. Старайте се да избягвате спорове с шефовете: резките думи, казани в изблик на гняв, дълго време няма да Ви бъдат простени. Възможни са подаръци и успешни покупки, а не са изключени и приятни сюрпризи, подготвени от близките. Вечерта е най-добре да прекарате в къщи, отлагайки светските развлечения. За пътуване това не е най-подходящия ден, защото много време ще бъде похабено.

Близнаци

Целеустремеността ще Ви помогне да се справите с всяка задача. Само че решаващи може да се окажат малко по-други качества: професионализъм, практически опит, умение да отчитате важността на детайлите и да систематизирате информацията. Сексуалното влечение и финансовата заинтересованост ще бъдат допълнителен стимул за работа. Най-голямо ще бъде напрежението Ви през първата половина на денонощието. Не са изключени конфликти с ръководството, партньорите и колегите, както и с тези, които са представители на закона и на властта.

Рак

Вероятни са интересни предложения, покана в някаква нова компания, както и изкушението да се заемете с нещо увлекателно, но опасно. Предчувствието за приключение ще украси този ден, но по-скоро сте склонни да фантазирате, отколкото да се заемете с нещо. Това , всъщност, не е и толкова лошо: представяйки си себе си в тази или онази ситуации, Вие набелязвате напълно реални цели. Много хубав ден за общуване с членовете на семейството. Взаимно разбиране ще се възцари в съюзи, където до скоро е гъмжало от спорове. Ще чуете нещо важно, ако сте внимателни към това, което говори Вашата „половинка”.

Лъв

Колкото и да са увлекателни събитията, които стават в личния Ви живот, в никакъв случай не трябва да изпускате от поглед сферата на професионалната дейност. Конкурентите и недоброжелателите действат много активно и ще трябва да положите доста усилия, за да им дадете надежден отпор. За щастие, може да разчитате на приятели, съмишленици и проверени делови партньори. Това е благоприятен ден за промени от романтично естество. Може да става дума не само за нови запознанства, но и за преминаване на съществуващите отношения на друга фаза.

Дева

Някакъв човек от известно време Ви кара да въздишате, да се усмихвате и да поглеждате в прозореца със загадъчен израз. Много сте въодушевени и Ви се иска да разкажете за това на целия свят. Но не е нужно да бързате! Още не е време и затова запазете тайната си. Нали трябва да се убедите, че чувствата Ви са взаимни?…

Везни

Звездната конфигурация е такава, че предполага настройката Ви към отдих и изясняване на собствения Ви енергетичен потенциал. Използвайте деня, за да намерите в себе си нови сили. За това ще Ви помогнат специалните упражнения за отпускане, а също и събуждащите се творчески замисли. Отношенията с роднините ще се изменят в благоприятна посока. За много неща ще се наложи да направите компромис и да успокоите избухващите у Вас искри.

Скорпион

Очертава Ви се един самотен ден. Това, всъщност, има и своите прелести, защото може да се заемете със самоусъвършенстване. Може да започнете да четете някоя умна книжка – няма да Ви бъде излишно. Може да успеете да извлечете от нея материал за някои разговори, с които да направите впечатление.

Стрелец

Днешният ден е подходящ за общуване с децата, а и за интелектуални игри и мероприятия. Ще имате възможност и да прекарате приятно времето си извън дома. Използвайте вечерта за развлечения, които биха могли да отдъхнете от напрегнатата работа. В личните отношения е дошло време за лични разговори и обсъждане на проблемите.

Козирог

През този ден на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да разбере Вашите предпочитания и пристрастия, колкото и да се опитвате да му обясните всички плюсове и минуси, преимущества и недостатъци. Какво пък – това значи, че нито Ви е помощник, нито Ви е конкурент! Една тема за общуване по- малко…

Водолей

Днес и в ума и в сърцето Ви са близките приятели и любимите Ви хора, които в момента са далече от Вас. Може да възникне порив да се облечете и да се отправите на път. Това е още по-актуално, ако има да отпразнувате нещо! Още повече цялото ръководство във Вашата фирма е изключително доволно от работата Ви. Просто не забравяйте, че един или няколко човека ще поискат да се присъединят към Вас. Отпуснете се: предложението да се присъединят към Вас съвсем не се равнява на предлагането на ръката и сърцето !

Риби

Определете своите приоритети и строго се придържайте към тях. Възможно е някой на работата, в компанията или в къщи, да претендира за Вашето свободно време, за Вашите желания, или да изпитва Вашето търпение. У Вас може да възникне изкушение да отговорите със съгласие и да изчакате, за да видите какво ще стане, но и не се страхувайте да се откажете, ако това е нужно. Помнете, че нерешителността няма да помогне да постигнете поставените цели.

Източник: lamqta.com