Козирог: Бъдете сдържани в изказванията си

108

Овен
Овните рискуват да загубят прекалено много – и своя професионален авторитет, и уважението на околните, и пари. Най-обидното се оказва че е, че Вие за нищо не сте виновни, а просто обстоятелствата упорито се подреждат не във Ваша полза, а недоброжелателите помагат за това. На кого всъщност може да разчитате днес? Изключително на себе си! Даже и хората, които са настроени към Вас много доброжелателно и са искрено желаещи да Ви помогнат, ще Ви донесат само неприятности. Ако не можете да направите нещо сами, просто се откажете до по-благоприятен момент.

Телец

Днес трябва да не забравяте, че сте единствени и уникални и ако сами не се обичате, никой няма да Ви обича, Постарайте се да направите всичко възможно, за да не позволите на Вашия любим човек под една или друга форма да нарушава Вашите права и свободи.

Близнаци

Ако може да си представите нещо, значи то ще се случи. Винаги са Ви казвали така и Вие сте вярвали, а днес ще имате шанс да докажете това на практика. Освен че имате достатъчно сили и ум да го направите, и звездите ще бъдат на Ваша страна. Още от сутринта, а и през целия ден, непрекъснато ще си представяте своята мечта, а това ще Ви накара да мислите какво ще се получи, ако се опитате да я реализирате.

Рак

Денят не само ще бъде не лош за Вас, а даже в дреболиите ще Ви върви. За значителни мероприятия обстоятелствата няма да са така благоприятни, но пък ще имате възможност да поотложите по-важните неща. Без усилие ще получите помощ и подкрепа не само от близките си хора, но и от съвсем скорошни познати. Жизненият Ви потенциал е висок и самочувствието Ви ще бъде много добро. Втората половина на деня е подходящо време за покупки и няма да възникнат проблеми с правилното използване на наличните средства.

Лъв

Може да се окаже, че в романтичните и семейните отношения ще сте малко недоразбрани. Старайте се, да стабилизирате паричното си състояние. Не се отказвайте от решаване на насъщни проблеми, но към разрешаването им подхождайте разумно и търпеливо. Бъдете изключително внимателни и предпазливи, за да не се окажете измамени, или че сте се самозаблуждавали.

Дева

Ако действате решително и бързо, може не само да постигнете успехи, а и да оставите конкурентите си много назад , спасявайки се така от опасността да Ви дишат във врата. Важно Ваше преимущество ще бъде умението Ви да се договаряте точно с тези, които трябва, като при това не проявявате прекомерна отстъпчивост, а и запазвате чувството си за собствено достойнство. Предстои Ви и едно сериозно изпитание – може да се срещнете с човек, който преди време е заставал сърцето Ви ускорено да бие, когато го срещнете. Дали старите чувства могат да се възобновят?….

Везни

Разбирате, че е дошло време за промени, и чувствате, че първото нещо, от което трябва да се откажете – това са старите връзки. Да, нещата стоят точно така! Хората, с които общуването до скоро е било интересно и полезно, сега Ви пречат да се движите напред, да се развивате и да растете. Действайте обмислено (макар че това не е много характерно за Вас). По-добре е да се разделите като приятели, отколкото като врагове. От друга страна, съвсем не значи, че трябва да късате абсолютно всички връзки. Например ако днес се скарате с човека, когото обичате и с когото виждате своето бъдеще, не се водете от излишна гордост, а направете първата крачка за оправяне на отношенията. Не чакайте благоприятно стечение на обстоятелствата, защото това може и да не стане твърде скоро.

Скорпион

Никой не обича да страда, но понякога всички страдат. И даже може да се окаже полезно. Например, ако знаете, че трябва да пострадате за своето изкуство, кариера, отношения, и се окаже, че въпреки всичко заслужавате да го направите, отношенията наистина означават много за Вас. Знаенето на този факт може да усили Вашата целеустременост и видимо да увеличи вероятността, да получите желаното.

Стрелец

Хората, които Ви познават и обичат, никак няма да се учудят, че понякога изпускате по някоя непремерена дума. Така че ако през следващите няколко дни започнете да се изяснявате по-откровено от обикновено, на никой от близките Ви хора няма да му мигне окото. Но какво ще стане, ако се окажете в компанията на хора, които не са привикнали към такава прямота и откровеност? Тогава, след като направите такова изказване, в качеството на извинение, предложете на своя събеседник, да го придружите, докато се качи в таксито…

Козирог

Препоръката на звездите за този ден е, да бъдете сдържани в изказванията си. Днес ще сте склонни към безапелационни съждения и малко ще Ви е грижа, ще са приети ли те , и ще бъдат ли приятни за заобикалящите. Споровете ще възникват заради истински дреболии, но може да се превърнат в сериозни конфликти, ако не проявите спокойствие и миролюбие. Денят не е подходящ за раздяла със солидна сума пари, и затова е по-добре да отложите големите придобивки. Не са изключени и подаръци – в това число и ценни, които навярно много ще Ви зарадват.

Водолей

Денят ще бъде удачен и ще остави у Вас приятни спомени, ако разчитате на своята щастлива звезда и просто решите да „плувате по течението”. Всичко, което трябва да се направи, ще стане и без Вашето участие. Напрегнатите усилия – напротив – няма да дадат желания ефект, независимо колко и да се стараете. Вслушайте се в своята интуиция и тя обезателно ще Ви подскаже вярното решение. Това е ден за компромиси и затова може да опитате да направите по-хармонични отношенията, които до момента хич не са вървели. Опитайте се да забравите злото и бъдете по-уравновесени и дружелюбни.

Риби

При Рибите ще се появи горещо желание да направите някакъв сюрприз на своята втора половинка. Може би с нещо сте се провинили в близкото минало? За подарък звездите съветват, да изберете нещо по-екстравагантно. Например табакера за вносни цигари, или красиво и благоухайно долно бельо. Бъдете убедени, че интуицията Ви няма да Ви подведе.

Източник: lamqta.com