Грешките, които всички младоженци допускат в деня на сватбата си и после съжаляват

258

Сватбеният ден е най-щастливият ден в живота на повечето хора. Въпреки това той е и особено труден и напрегнат за младоженците

Едва след тържеството те осъзнават, че са допуснали много грешки, продиктувани от традиции и стереотипи, а не от собствените им желания и здрав разум.

За щастие тези, които все още не са сключили брак, могат да се поучат от грешките на другите. Това се грешките, за които младоженците съжаляват най-често след сватбата.

1. Каните хора, които не бихте искали да видите след това

На сватбата трябва да присъстват всички близки хора, а не за всички приятели и далечни роднини. Да поканите някого от учтивост е абсолютно безсмислено.

2. Залагате на сложни прически

Сложна прическа, тонове лак за коса – тези канони все още се следват от много булки. Но със сигурност те не се чувстват особено комфортно. Сватбената рокля, букетът и фактът, че вие ​​сте централната фигура на този празник ще ви направят достатъчно красива. Изберете семпла прическа и ще изглеждате перфектно дори в края на вечерта.

3. Не подготвяте предварително речта си

Не разчитайте на красноречието си, особено в този ден. Превърнете сватбената реч в специален момент от вашето тържество. Помислете какво искате да кажете и кого непременно трябва да споменете.

 4. Не планирате отпуск преди и след сватбата

Връщането на работа още в понеделник след сватбата не е добра идея. Ще бъдете ужасно уморени и просто няма да имате време да се насладите на новия статус на връзката си. Планирайте поне мини-ваканция, за да си починете добре преди и след тържеството. Заминаването на почивка веднага след сватбата също не е добра идея. В случая е най-добре 2-3 дни след събитието да останете у дома, за да си починете на спокойствие.

5. Организиране на сватба на открито в жегата

Прекарването на целия ден на открито под палещото слънце с грим, рокля и костюм е истинско изтезание. Когато навън е 30 градуса, само климатизираният ресторант ще ви спаси от жегата.

6. Позволявате на други хора да вземат важни решения вместо вас

Или намерете сили и време да контролирате всеки един детайл от тържеството, или се отпуснете и не очаквайте нищо от тази вечер (това рядко е възможно). Но в никакъв случай не позволявайте на другите да избират вместо вас.

7. Липса на време за вас и невъзможност да се насладите на празника

В опита си да направят перфектната сватба младоженците забравят, че това е техният празник и те също трябва да му се насладят. Не залагайте на прекалено сложен сценарий, който изисква постоянно изпълняване на ритуали. Позволете си да се насладите на вкусната храна, отпуснете се и забавлявайте – все пак това е вашата сватба.

По публикацията работи: Ралица Димитрова