ДПС внесе близо 8000 подписа в ЦИК: Карадайъ излезе с първи коментар (ВИДЕО)

Днес ДПС внесоха документи в ЦИК за участие на предстоящите избори на 11 юли. 7979 са внесените подписи.

„Пред нас стоят едни важни избори с оглед на многото кризи, които ги има в страната – здравна, социална, икономическа, пандемична, политическа“, заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

„Няма как да бъде друга заявката, освен че отиваме на едни избори, които да произведат необходимото, за да има стабилност в страната. На 4-ти април бяха едни нужни избори, направи се една голяма крачка в посока на възстановяване на демокрация и рестарт на държавността. Беше само една крачка. Предстои да произведем едни важни избори, чиито резултат да бъде стабилност в държавата“, коментира още той. Карадйъ добави, че централният съвет е взел решение за минимални корекции на листите за максимален резултат.

„Аз бих коментирал факти. Аз от доста време съм участвал в избори и обикновено преди избори има много теми, които се отварят в различни посоки, които след като минат изборите фактическата картина казва друго. В конкретни случай не искам да правя внушения. Просто не разполагаме с факти“, каза той относно скандалът с подслушването на български политици.