Свят

Бляскавият живот на известен модел се срина: Сега обикаля по контейнерите (ВИДЕО)

Бившата моделка Лони Уилисън, която е и бивша съпруга на известния актьор от „Спасители на плажа“ Джереми Джаксън е забелязана от амерканска медия да обикаля по улиците на Лос Анджелис и да търси храна и подслон.  

Със съпруга си се развежда още през 2014 г., а бляскавият живот, който някога бе имала, рухва само за миг още през 2016 г., когато Уилисън губи работата си като модел, както и дома си, след като преживява психически срив, дължащ се на наркотиците, които взима по онова време.

37-годишният бивш модел е открит съвсем случайно през октомври м.г. от американска медия да доизяжда остатъците от пица, изровена от един от уличните контейнери. Облечена е в мръсни и разпокъсани дрипи, намерени отново сред боклуците, и бутаща пазарска количка, която отмъкнала от местните супермаркети, за да слага в нея всичко по-полезно, което открие.

„В застой съм. Дори да помоля някого за помощ, едва ли ще може да ми помогне много“, споделя Уилисън за британския в-к „Сън“ през февруари.

Допълва още, че през 2018 г. е скъсала всякакви отношения с приятелите си, които поискали да я вкарат в център за лечение на наркозависими, пише novini.bg.

Разказва, че нейна приятелка преди време, също бивш модел, я настанила в хотел, където ѝ осигурила чисти дрехи и топла храна. Опитала се да я вразуми и да я накара да влезе в лечебно заведение, но Уилисън категорично отказала и на следващата сутрин напуснала хотела и продължила да обикаля несретно улиците на Лос Анджелис.

Мога да живея и така. Тук (на улицата) имам всичко, от което се нуждая. Никой не се тревожи за мен, защото никой не може да ме погледне в това състояние. Нямам мобилен телефон, но имам храна и място, където да спя. В момента имам малко пари, храна намирам по контейнерите, които са в близост до магазини и ресторанти. Имам си всичко, твърди тя пред британското издание.

Бившият ѝ съпруг Джереми Джаксън също изпитва проблеми с наркотиците и по-специално с кокаина след края на хитовия сериал „Спасители на плажа“, но за разлика от Лони Уилсън той успява да преодолее зависимостта си към дрогата и днес е един от най-търсените фитнес инструктори в Лос Анджелис.

По публикацията работи: Мариела Анастасова

Leave a Comment
Сподели
Публикувано от
Редакция Нова Вест

Скорошни постове

  • България

Какво да купите за подарък за Деня на Майката?

Празнуването на Деня на Майката може да се проведе по много различни начини, но е…

преди 1 месец
  • Спонсорирани

Мъжките суичъри в дамските тоалети – вижте защо са толкова популярни

Суитшъртите са толкова удобни и универсални дрехи, че може би ще искате да имате няколко…

преди 2 месеца
  • Спонсорирани

Пазарувай от вкъщи бързо и удобно

Развитието на дигиталния свят бележи промени в редица аспекти от живота на хората и предоставя…

преди 2 месеца
  • Спонсорирани

Маркучи за въздух: Какво трябва да знаем и как да изберем?

Маркучите за въздух са важен компонент, който има множество индустриални и домашни приложения. Те са…

преди 4 месеца
  • Спонсорирани

Обувки за детската градина: Осигурете комфорт и безопасност за вашето дете

Като родители ние винаги искаме най-доброто за нашите деца, особено когато става въпрос за тяхното…

преди 10 месеца
  • Спонсорирани

Защо да наемем компактна кола за краткосрочно пътуване

Наемането на автомобил за кратко пътуване предлага редица ползи, особено когато разполагаме с ограничено време,…

преди 10 месеца