Стефан Янев: Залагам целия си авторитет, че ще работя почтено (ВИДЕО)

104

На церемонията по представянето на състава на новия служебен кабинет президентът Румен Радев даде думата на служебния премиер Стефан Янев.

„Благодаря за доверието. Да бъда служебен министър-председател е висока чест, но и огромна отговорност. Аз съм човек, който не дава празни обещания, но залагам целия си авторитет, жизнения си опит, граден с години, за това, че ще работя почтено, при спазването на върховенството на закона и в интерес на обществото. Това ще очаквам и от служебните министри”, посочи служебният премиер Стефан Янев.

„Ще работим в полза на гражданите. Конситуцията е определила като наш основен приоритет организирането и провеждането на свободни, честни и демократични избори при стриктно спазване на законовите разпоредби. В тази връзка очаквам всички институции да работят синхронизирано. Кратък е периодът за работа на служебното правителство. Не мога да се ангажирам, че в този период ще решим всички проблеми, натрупани през годините, но ще дам всичко от себе си, както и моите колеги, за да може поне да започне този процес на решаване на проблемите“, каза още Стефан Янев.