Борисов: Мисля, че Радев е направил прекрасен избор (ВИДЕО)

Пожелавам успех на служебното правителство. Предизвикателствата пред страната са огромни. Да се носи цялата отговорност за държавата не е лесно. Това напиша бившият премиер Бойко Борисов във Фейсбук страницата си.

„Мисля, че изборът на Стефан Янев като отличен офицер и дипломат заслужава поздравления. С много от колегите министри се познаваме добре. Имаме всички аргументи да направим добро правилно, нормално, демократично предаване на управлението”, заяви Бойко Борисов при предаването на властта на служебния кабинет.

​„Ако политическите партии в новоизбрания парламент имаха вашия кураж и смелост, можеше това правителство сега да е с редовен парламент, с огромно мнозинство и да вървим напред. Това не се направи, считам, че не беше правилно”, добави той.

„Истински ви желая успех! Много е трудно. Сега вече можем да си говорим на един език за пандемията и финансовата криза. Цяла година мен никой не ме пита откъде намираме пари. На ваше разположение сме, ако ви трябваме”, каза още лидерът на ГЕРБ.

„В личен план мисля, че е направен прекрасен избор от президента Радев за всички вас. Желая успех”, завърши Борисов.