Пребиха мъж в Сливенско, той издъхна в болницата

blank
кадър: NOVA
- Реклама -

Мъж от Сливенско извършили тежко криминално престъпление. Той нанесъл побой над 49-годишен мъж, в следствие на което мъжът е бил настанен в болница и е издъхнал.

Криминалисти на РУ-Сливен и служители на отдел „Разследване“ в ОДМВР-Сливен за кратко време са установили  извършителят на престъплението.

Полицейските служители започват работа по случая на 24 април след получен сигнал от болнично заведение в град Сливен за починал 49-годишен мъж, вследствие на нанесен побой. Той е потърсил медицинска помощ на 23 април след влошаване на здравословното състояние. За случая е уведомена Окръжна прокуратура – Сливен.

- Реклама -

В хода на разследването се установява, че на 21 април, около 04:00 часа, в село Мечкарево е възникнал конфликт, прераснал в сбиване, между починалия и трима мъже от същото село. За кратко време тяхното местонахождение е установено. Със съдействието на СПС-СДВР те са задържани в град София, съобщават от полицията.

Тримата са отведени  в РУ-Сливен и първоначално задържани за 24 часа. След извършени множество процесуално-следствени действия като извършител на престъплението е установен единият от задържаните – 41-годишен мъж от село Мечкарево. Работата по случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство. 

- Реклама -