Предложение за брак с пет годежни пръстена подлуди социалните мрежи (СНИМКИ)

231

Вместо с един, мъжът се появил пред приятелката си поставка с цели пет годежни пръстена

Предложение за брак стана хит в социалната мрежа, след като един мъж поиска ръката на своята приятелка, но не с един, а с цели пет годежни пръстена.

Въпросният мъж се казва Уилям Хън, а неговата бъдеща съпруга Бритни Милър. За да изненада своята любима жена, той я качва на покрива на висока сграда в Атланта, Джорджия, след като пристигнали там с хеликоптер, разказва каналът на Христо Боснев във vbox7.

След като са се качили на покрива на сградата, Уилям извадил поставка, на която били изложени красивите пръстени, с които ѝ предложил брак. Не знаем какво си е мислил през цялото време Уилям, но явно не е бил сигурен кой пръстен би харесала неговата приятелка, та затова се подсигурил с цели пет предложения. Предложението за брак било веднага прието, разказват от LadBible.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miller 💁🏾‍♀️ (@mz_miller)

Чаровната Бритни сподели в Instagram моменти от предложението, като уточнява, че е трябвало да отидат на обикновена дегустация на вино с хеликоптер, но вместо това са обиколили града и кацнали на покрива на въпросната сграда, където са били и техни близки приятели, които първоначално тя не ги видяла изобщо.

„Бях толкова изненадана. И тогава последваха въпросните 5 пръстена, които тотално ме объркаха“, споделя още Бритни в социалната мрежа.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miller 💁🏾‍♀️ (@mz_miller)

„Имах прилив на толкова много емоции, докато все още се опитвах да разбера как е подготвил всичко това, но без аз да знам. Плаках от щастие“, споделя още щастливката, която по-късно разбрала, че семействата и на двамата били в града, а изненадата станала още по-голяма с тях, защото те знаели за целия план на Уилям.

„Всички те долетяха в града, за да направят този ден специален за нас двамата. Говоря за родители, баби и дядовци, братя и сестри“, казва още Милър и добавя: „Пътуването с хеликоптер прерасна в предложение с пет пръстена, после парти за годеж, където присъстват и двете страни на семейството… това беше шефски ход. Планирал е едно невероятно изживяване, което никога няма да забравя“, казва още Бритни.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miller 💁🏾‍♀️ (@mz_miller)

По публикацията работи Снежина Раева