За или против НОЩ са от „Изправи се! Мутри вън!“?

93

Според зам.-председателя на „Изправи се! Мутри вън!“, адв. Николай Хаджигенов, идеите на коалицията идеално се допълват с идеите на останалите партии.

„Провели сме разговори с всички опозиционни партии, още нямаме такива с БСП. По 95% от темите се допълваме идеално, има дребни неща за изчистване. Това заяви пред БНТ Хаджигенов.

„Можем да се обединим около определени политики – правосъдна реформа, конституционни реформи. Правителство на малцинството е един работещ вариант“, разкри Хаджигенов.

„Показахме на всички в първите два дни, че имаме жив парламент, който работи“, смята още той.

„Имаме много силен икономически екип в лицето на Мария Капон и други“, коментира зам.-председателят на „Изправи се! Мутри вън!.

„Не бихме подкрепили нито едно предложение на ГЕРБ“, категоричен бе депутатът.

„Прекалено е да има генерали с черни униформи – не сме в приказка, за да има добри и лоши герои. Ваксинационният план е това, което работи“, коментира адв. Николай Хаджигенов разпускането на Щаба за борба с коронавируса.

Припомняме, че само преди дни обаче, лидерът на ИСМУ Мая Манолова коментира по друг начин закриването на НОЩ: „Очевидно Борисов провежда наказателна акция спрямо българските граждани и пациенти, действайки на принципа „след мен и потоп“. Тя заяви, че разпускането на Щаба без обяснения и без мотиви е акт на безотговорност от страна на премиера.

По публикацията работи: Мариела Анастасова