Борисов бе заснет да влиза в „Пирогов“ (СНИМКИ)

817

Пост във Фейсбук изненада потребителите

Премиерът Бойко Борисов е пристигнал спешно в „Пирогов“ преди минути. Това съобщават столичани във Фейсбук групата „Забелязано в София“.

В групата са публикувани две снимки, на които се вижда как премиерът излиза от колата си с помощ, посрещнат от директора на „Пирогов“ проф. Асен Балтов, който му помага да влезе в болницата. Борисов, който е в отпуск, е облечен по домашни дрехи и видно е излязъл спешно от дома си.

Премиерът Бойко Борисов ще бъде подложен на спешна операция, съобщава ПИК. Медията твърди, че докато е бил в отпуска Борисов е спортувал, но това се е отразило неблагоприятно на стара негова травма в коляното. Той е получил много силни болки, заради които е потърсил лекарска помощ. След преглед и снимка е установено, че има излязъл вътрешен минискус в едното коляно, който дори е и леко скъсан. Затова лекарите били категорични, че се налага незабавна операция.

Все още не е ясно дали Борисов ще бъде опериран в „Пирогов“ или ще се довери на спеца по подобни травми д-р Тони Георгиев, който вече е правил 3 операции на колената на лидера на ГЕРБ.

Снимка: Facebook/Забелязано в София
Снимка: Facebook/Забелязано в София