Д-р Заргар гласува като пълноправен български гражданин: Получи аплодисменти

Д-р Абдуллах Заргар наскоро получи българско гражданство. Днес той за пръв път упражни правото си на глас на парламентарните избори. Д-р Заргар гласува в с. Китанчево, до Исперих. 

Точно на рождения си ден д-р Абдуллах Заргар за пръв път гласува като пълноправен български гражданин. Секционната комисия в с. Китанчево посрещна доктора без ток, но проблем при гласуването нямаше, предаде БГНЕС.

Пуснатата бюлетина на един от най-новите български граждани бе посрещната с аплодисменти.

„Естествено имах желание, в обществото трябва да участваме. Човек трябва да има решение, да взема решение, макар понякога грешно, но да взема решение и да участва в обществото и да се старае за добро, отговорност не колкото пред мен, пред обществото повече, защото обществото гласува доверие към мен и аз трябва такава стъпка да направя обществото да има полза от моето поведение“, заяви д-р Заргар.

„Г-н Заргар беше номер едно в изборния списък, това също е някакво, как да кажа поверие или поличба, така че единицата е винаги, нали на първо място“, заяви Денка Станчева – председател на СИК.

На рождения си ден медикът си пожела изборите да дадат възможност за по-добро развитие на страната. Само пожелавам изборите да допринесат добре за България и за моята общност където живея.

Д-р Заргар продължава да е обичан в Лудогорието макар и вече да не е директор, но пълноправен лекар, който помага на всеки имащ нужда от неговата медицинска помощ.

По публикацията работи: Мариела Анастасова