Задържаха кметски син за зулума с три коли в Панагюрище

205

21-годишният водач на автомобил причинил пътнотранспортно произшествие в гр. Панагюрище

Прокуратурата разследва инцидент в Панагюрище, при който 21-годишен шофьор на автомобил блъсна три паркирани коли, а след това се вряза във витрината на магазин за дрехи и офис.

Водачът на автомобила – И.Б., не изчакал пристигането на органите на реда, напуснал местопроизшествието и се укрил. Малко по-късно, след получаване на сигнал за случилото се, полицаите открили изоставения автомобил „Субару” на пътя за близкото село Панагюрски колонии, обл. Пазарджик  По документи собственик на колата е И.Б.

Под ръководството на Районна прокуратура – Пазарджик – Териториално отделение – Панагюрище се извършват активни процесуално – следствени действия – разпити на свидетели, иззет е автомобила, назначена е техническа експертизи на видеоматериали, установени са и лицата, които са пътували в колата и др.

И.Б. е задържан за срок от 24 часа по Закона за МВР. Действията по разследването продължават, като предстои той да бъде привлечен като обвиняем и да се прецени за вземане на съответната мярка за неотклонение от наблюдаващия прокурор.