Висш духовник: „Тайната“ сватба на Хари и Меган не е била нищо повече от един разговор с архиепископа

101

Висш духовник сподели, че „тайната“ сватба на принц Хари и Меган Маркъл всъщност не е била нищо повече от един разговор с архиепископа на Кентърбъри.

Маркъл заяви в интервю пред Опра, че двамата с Хари са сключили таен брак три дни преди пищната церемония, на която зрители от цял свят станаха свидетели.

„Меган е американка, тя не разбира. Не е имало никаква тайна сватба. Това е бил един най-обикновен личен разговор”, заяви духовникът. Той сподели, че след това изказване е получил много заявки за „лични церемонии”, които не е имало как да изпълни. Свещеникът твърди още, че изказването е породило голямо объркване и много двойки са искали обяснение от архиепископа, пише NOVA.

„Това постави нас, свещениците, в трудна позиция по отношение на това какво представлява сватбата за Англиканската църква. Трябва ли в тези времена на пандемия да отменим изискването за свидетели? Можем ли да правим частни сватби в задните дворове? Бракът стана ли просто един договор, подписан и с църквата”, пита духовникът.

По публикацията работи: Мариела Анастасова