Президентът с важна констатация по време на срещата си с депутатите от БСП (ВИДЕО)

143

Президентът Румен Радев продължава консултациите за датата и начина на провеждане на парламентарните избори напролет. След като обсъди вота с представители на ГЕРБ, държавният глава прие и депутати от БСП. 

„Не искам да разсейвам нищо – никога с г-жа Йотова не сме давали някакъв повод, че имаме особено отношение или раздор с БСП.“ Това каза президентът Румен Радев по време на срещата си с представители на БСП. Президентът Румен Радев отговори на лидера на БСП Корнелия Нинова дали воюва с оглавяваната от нея партия.

„Навсякъде, където ходим аз и г-жа Йотова, имаме изключително радушно посрещане и открит диалог и комуникация с всички български социалисти. Ние сме подкрепени и издигнати от БСП, ние сме поели съответно ангажимент да представляваме тези хора в техните надежди за една по-справедлива и по-успешна България. Никога с г-жа Йотова по никакъв повод не сме отстъпвали от този наш ангажимент“, изтъкна държавният глава.

По думите му без силна опозиция демокрацията залинява.

На въпроса на лидера на БСП отговори и вицепрезидентът Илияна Йотова.

„Аз мога да бъда още по-категорична, че съм от хората, които не забравят от къде са тръгнали“, подчерта вицепрезидентът.