Близнаци: Споделете своите пристрастия с любимия човек

155

Телец: Днес звездите няма да покровителстват дейности, свързани с финансови въпроси и затова, ако Ви се наложи нещо много спешно, рискувате да допуснете грешка.

Овен
Денят е много благоприятен: усилията Ви не са напразни, а резултатите от труда Ви ще се окажат именно такива, каквито ги очаквате. Не трябва да скривате своите амбиции и да се стеснявате от смели желания – обкръжаващите ще се отнесат към тях с уважение и охотно ще Ви признаят за лидер. Вероятно е укрепване на професионалните позиции. Това може да се изрази както в повишение в службата, така и в увеличаване на заплатата. Намирате се във властта на силни чувства, но не си губите главата, та затова промените в личния Ви живот ще бъдат с позитивен характер. Денят е много подходящ за нови запознанства.

Телец
Днес звездите няма да покровителстват дейности, свързани с финансови въпроси и затова, ако Ви се наложи нещо много спешно, рискувате да допуснете грешка. Ако сутринта не сте били особено въодушевени от перспективата за ставане, старайте се през деня да не се напрягате. Звездите Ви съветват колкото се може по- скоро да приключите неотложната работа и да се избавите от това, което Ви дразни. След края на работния ден не си стойте у дома, а излезте сред хората – ще имате великолепния шанс да се запознаете с интересни хора, а защо не и със своето щастие. Не си взимайте работа за у дома – все- пак имате нужда и от почивка…

Близнаци
Днес е изключително подходящ ден, за да споделите със своя любим човек своите интереси и пристрастия. Именно днес е най-голяма вероятността, той да ги сподели, и те да станат и негови пристрастия. Утре може да стане по-сложно….

Рак
Днес все още сте в пасивно настроение, макар ситуацията в живота Ви малко да се е понажежила. Позволете всичко да върви по реда си, тъй като колкото повече се намесвате, толова повече ще се притеснявате. Да се безпокоите за онова, което е извън Вашия контрол, е напълно безмислено. За Вас се грижат близките Ви, а те ще се справят с всичко, докато се върнете на игралното поле. Най-добре е сега да употребите енергията си за делегиране на задълженията и на готовност да сложите едно рамо, ако потрябвате, на своите близки.

Лъв
Много по-често от другите дни , днес ще възникват ситуации, изискващи много твърдо, и даже агресивно поведение. Там, където то е неприемливо и даже опасно, се препоръчва спокойна твърдост и увереност в своите сили, Лъвовете трябва да се държат доста мъдро, за да не попаднат в капан, заложен от недоброжелатели. Влиянието на негативните тенденции ще внесе напрежение в личните отношение. Не позволявайте на нещата да продължават да бъдат точно така. Оправете се в ситуацията , иначе неминуемо ще се стигне до конфликт.

Дева
Днес ще се наложи да носите отговорност не само за Вашия любим човек, но и за още някой, който по непредпазливост, неочаквано или преднамерено се е влюбил във Вас. Няма да е лека задача да го убедите, че любовта му съвсем не Ви е нужна! Само че ще се наложи…

Везни
През този ден трябва да сте готови за загуби: за представителите на този знак той ще се окаже доста сложен. Професионалните проблеми няма да са прекалено сериозни, но ще бъдат достатъчно многобройни. Ентусиазмът Ви ще отслабва с всеки час, а важните дела и отговорни срещи е най-добре да планирате за първата половина на деня. Удачно съвпадение ще Ви позволи по друг начин да погледнете на своя личен живот и да промените някои неща към по-добро. Импровизирайте, но се старайте да оставате в рамките на традицията: прекомерната оригиналност не е за препоръчване.

Скорпион
Очевидно днес за представителите на Вашия зодиакален знак ще настане време, да се заемат шопинг . Май запасите в хладилника са нещо на привършване?… Само че звездите съветват, да не се престаравате. Има опсност да се снабдите с храни с изтичащ срок на годност, или с лошото настроение на съпровождащите Ви лица….

Стрелец
Възможни са сериозни загуби и не на шега проблеми. Със своята обичайна енергия много трудно ще можете да се противопоставите на нападките на недоброжелателите, поради което няма да Ви е излишна подкрепа. Проверените съюзници няма да Ви окажат помощ, но ще Ви зарадва много факта, че на Ваша страна неочаквано ще застане много влиятелен човек. Напрегнатост, чиито произход и причини не да са ясни, ще присъстват в личните отношения и ще рушат тяхната хармония. Ако бъдете по-внимателни, навярно ще си дадете сметка, какво точно дразни близките Ви.

Козирог
Днес на Вашия любим човек много ще му се иска да Ви припомни за някои не съвсем приятни моменти от съвместното ви минало. Макар че няма да имате никакво желание за това, все пак се опитайте да си ги спомните. Дори и от своите истории понякога е полезно да си извличаме поука.

Водолей
Откъснете се от конфликтните ситуации в романтичните и семейните отношения. Обърнете внимание на здравеето си помнете, че днес не трябва да преяждате. Решаването на важни парични въпроси е по-добре да отложите за по-добри времена. Интуитивният подход към решаването на проблемите , ще Ви донесе ново разбиране за жизнената ситуация.

Риби
Потапянето в глъбините на съзнанието и тънката манипулация на чуждото съзнание през това денонощие е съвършено излишна. Достатъчно е да сте на нужното място в нужното време, да поддържате интересни и полезни връзки , както и да придобиете необходимата информация, и тогава ще се чувствате превъзходно. Сега също би било добре да посетите застрахователна компания , данъчната инспекция,учебно заведение, държавно учереждение, особено ако главен предмет на Вашия интерес се оказват документи( разрешения, свидетелства, дипломи, справки), а също и поставените им печати и подписи.