Елза Парини с разкрития за интервю пред Карбовски (СНИМКИ)

7449

Преди години Карбовски отиде във Варна, за да направи интервю с прочутия светски хроникьор

Най-известният травестит у нас – Елза Парини, не остана безмълвна по най-актуалната светка тема, а именно – скандалът между Мартин Карбовски и Миглена Каканашева – Мегз.

Дизайнерката обвини журналиста в секс изнудване и посочи редица популярни имена, склонили пред интимните му желания. Той пък я заплаши със съд. Към твърденията на Мегз, обаче, се включи и Нора Недкова.

„Предлагам всяка да си разкаже историята и Гешев да си свърши работата. Ако аз започна да разказвам за моето интервю при господинa… Ще стане страшно!“, написа във фейсбук най-известният мъж в женски дрехи в България.

Кадър: Facebook
Кадър: Facebook

Изказването на Елза определено породи любопитство у много хора, които се запитаха какво ли е искал журналистът от Елза Парини.

Преди години Карбовски отиде във Варна, за да направи интервю с прочутия светски хроникьор, пише show.blitz.bg. Тогава Парини гримира и облече журналиста като жена, това бе условието й за да отговори на въпросите на тв водещия.

Източници издадоха, че след разкритията на Мегз, с нея са се свързали още опарени момичета, които са готови да свидетелстват в съда срещу Карбовски.