Каква символика носи датата ни на раждане?

237

Например, родените на 7-мо число имат много буен характер, който малко хора разбират

Казват, че човек идва на този свят с името си и с датата, на която е роден. Няма нищо случайно в това, което съдбата е избрала за нас, а именно кога точно да се появим на бял свят.

Вижте какво означава датата ви на раждане за това какъв човек сте:

1. Изключително умен и предприемчив човек, който не се спира пред нищо, за да постигне целите си.

2. Много влюбчива личност, която цял живот търси нежност, обич и подкрепа. Не обича да не е във връзка, затова винаги се стреми към нов партньор.

3. Изключително силен характер, понякога преминаващ в инат, който обаче знае какво иска и още по-добре знае как да го постигне в живота си.

4. Много искрена душа, търсеща доброто в света. Обича да се обгражда с позитивни хора и не понася злобата и завистта.

5. Вярва в чудесата, умее да прави така, че всичко в живота да се подрежда точно, както трябва. Силна интуицията, с която взима решения на база на усета си – а те винаги се оказват правилни.

6. Човек, който обича пътуванията и приключенията и за който живот на едно място е загуба на време. Предпочита да обиколи света и след това да реши къде се чувства най-добре.

7. Има много буен характер, който малко хора разбират, но опознаят ли го веднъж – го обикват за цял живот. Човек с много дълбока душа и още по-дълбоко сърце, трябва само да го опознаеш добре.

8. Човек, който обича домашния уют и дава всичко за семейството си. Не обича късните излизания, предпочита да тихите вечери у дома, пълни със смисъл и топлина.

9. Голямо сърце, което дава всичко на всеки! Няма нещо, което да може да откаже, дава, дори когато няма и всички много му се възхищават.

10. Опитва се да се справи с живота по свой собствен начин, често се сравнява с другите, което е грешка и е нещо, което трябва да промени. Има нюх към успешните бизнес решения и често се радва на охолен живот.

11. Човек, който живее, за да обича и да бъде обичан. Любовта е всичко в живота му – в семейството, между приятелите и любимия човек.

12. Личност, която не понася лъжите и изкуствените хора. Предпочита да е обграден от малко приятели, но истински, отколкото от много, но такива, които го лъжат и крият истината.

13. Вярващ човек, който склонява глава пред природата, съдбата и всичко по-силно от него. Изключително смирен и добър пример, който всички трябва да следваме.

14. Човек, който не приема „не“ за отговор и може да обърне света, за да постигне целите си. Никога не се спира пред нищо и вярва, че човек може да успее във всичко, стига да е достатъчно упорит.

15. Човек-душа! Няма по-мил, по-добър и по-всеотдаен от човек, роден на тази дата. Всички искат да бъдат като него, но малцина успяват, защото добротата е вродена и извира от сърцето му.

16. Изключително умен и упорит човек, който може да се справи и с най-големите трудности в живота. Много често другите се допитват до него за ценен съвет.

17. Никой не може да обича по-силно и да дава повече от себе си. Много искрен и мил човек, който винаги е насреща, за да помогне на познати и непознати.

18. Вярва в чудесата и ги преследва на всяка цена. Човек с богата душа и още по-богати мечти. А мечтите се сбъдват, само ако ги имаш, нали?

19. Човек на дома и семейството. Обича уюта, обича семейството си и дава всичко за него. Нищо друго на света не е по-ценно за него от хората, които обича и го обичат насреща.

20. Истински приключенец! Може да обиколи света и никога да не повтори два пъти едно и също място. Не обича скуката и сивото ежедневие, затова винаги измисля нещо креативно, с което да се забавлява.

21. Пада си по веселите събирания с приятели, не крои много планове за бъдещето, но знае, че всичко ще се нареди. Човек, който винаги предпочита да се весели, отколкото да се притеснява за незначителни неща, които така или иначе не зависят от него.

22. Много интересна личност, която огрява всяка стая, когато се появи в нея. Надарена с изключителна харизма, с която може да постигне почти всички в живота.

23. Смел човек, от който всеки може да се учи. Взима решенията си бързо и действа смело. А, както знаем – животът обича смелите, затова и често е сред първенците.

24. Любовта е силата на родените през тази дата. Животът ги е дарил с много любов и няма как да не за благодарни за това.

25. Човек с много ясен план за бъдещето, който следва още от ранна възраст. Често попада сред най-добрите в даден занаят и всички знаят името му.

26. Изключително креативна и артистична личност, която вижда света по-различен начин. Много цветна душа.

27. Човек чист като дете – няма задни мисли, не прави нищо зад гърба на другите и винаги гледа да помогне, ако някой има нужда.

28. Човек, който обича да си живее живота, без много-много да мисли какво следва после. Щастлива и свободна душа.

29. Много силно сърце, което издържа на всички бури в живота и е способно да обича вечно. Създава много силни връзки и големи семейства.

30. Изключително умна личност, която знае какво следва в живота, преценил е всеки следващ ход и вероятно ще има много успешен бизнес, за който малцина могат да си мечтаят.

31. Много мил и сърдечен човек, който дава всичко за другите, но и често получава същото в замяна. Истински късмет е да си заобиколен от толкова добри хора в живота си.

 

Източник: Actualno.com