Мистерия: Изчезнала жена преди 2 години бе открита жива в океана (ВИДЕО)

18056
blank
Снимка: Pixabay

46-годишната Анжелика Гайтан била намерена от колумбийски рибари до крайбрежието на Колумбия край градчето Пуерто Колумбия

Жена, изчезнала преди 2 години, беше открита жива в Атлантическия океан. Рибари я открили да се носи по вълните до крайбрежието на Колумбия край градчето Пуерто Колумбия.

46-годишната Анжелика Гайтан била намерена от колумбийски рибари, които веднага я издърпали в лодката и оказали първа помощ, понеже тя получила хипотермия.

Рибарите разказват, че забелязали нещо да се носи във водата и отначало си помислили, че това е някакъв дънер, но в същия момент Анжелика немощно вдигнала ръка, за да помоли за помощ.

Според рибарите първите й думи, след като била издърпана на лодката, били: „Родих се отново, Господ не позволи да умра”.

Била е изтощена, с хипотермия и нямала ни най-малка представа къде се намира. Тя бързо била закарана до брега, където местните жители се погрижили за нея, докато дойде линейка.

Анжелика разказва, че след изчезването от дома си преди 2 години не помни нищо. В момента следователи от полицията се опитват да разплетат мистериозната случка.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама