Телец: Днес се нагаждайте според общественото мнение

194

Близнаци: Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари

Овен
Понеделник е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване.Денят е идеален за срещи и провеждане на делови разговори. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. В понеделник ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Ще Ви зарадват приходи. Намерете начин да се отпуснете.

Телец
Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Отделете време за семейството си. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Звездите съветват мъжете от знака да избягват всячески физическите натоварвания и колективната работа. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Близнаци
Голям процент от Близнаците са подвластни на отлично настроение в понеделник, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Късметът е с Вас и в любовта. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари Добре би било понеделник да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Дайте инициативата на другите.

рак
В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Доверието е по-ценно от злато.Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Днес е благоприятен ден за пътувания, за учене, за контакти или работа с хора в чужбина. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим.

лъв

Нуждата от пари може да доведе до влошаване на отношенията с партньора ви, но можете да се справите. Тази вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Приемете я като признание за положеното до момента старание и добра работа. Ден е за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Дева
Отдайте се изцяло на работата си, за да се справите със задачите си и да блокирате действия на неприятели, които могат да Ви навредят. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка.Днес ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. В заключение, помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Везни
След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Ярки любовни постижения. Ще изпитате истинско удоволствие от работата си към момента. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Скорпион
Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Работата Ви спори. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Стрелец
Не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Денят е подходящ за занимания с творчески проекти, както и с бизнес и с финансови дела. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност.

Козирог
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Обърнете внимание на кариерата си като цяло, опитвайте се да изградите добри взаимоотношения с колегите на работното си място. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им.Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. В заключение Понеделник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Водолей
Използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Деловите контакти са затруднени, защото не искате да прекъсвате работата си. В понеделник отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Понеделник се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Водолеите, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания.

Риби

Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Хората, с които контактувате ще са настроени приятелски и това много ще улесни работата помежду ви. Не давайте пари на заем защото няма да Ви ги върнат.

източник: znacite

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама