Абсурдно: Бикове гонят хора и чупят коли в столичен квартал (ВИДЕО)

192

Жители на столичния квартал „Лозенец“ са тероризирани от безпризорно пуснати бикове, които обикалят по улиците, гонят ги и чупят колите им

Два огромни бика тероризират жители на столичния кв. „Лозенец”. Рогатите нападнали и колата на жена, докато паркирала пред входа на дома си. Заради „нашествието” на една от улиците в квартала цари истински смут.

Хората обясняват, че се страхуват да напуснат жилищата си, за да не бъдат подгонени и намушкани от безстопанствените животни, предаде Нова.

„От няколко месеца по улица „Нелсън Мандела” се разхождат два бика, отглеждани от мъж. Миналата седмица животните решиха да си „поиграят“ с мен – тръгнаха да ме гонят. Четирима мъже ми помогнаха и ги подгониха с прът”, обясни жена, потърпевша от животните.

„Аз бях свидетел как биковете си „поиграха“ и с един автомобил. Облизаха го добре и му извадиха огледалата с рогата си”, посочи друг жител на квартала.


Видео: NOVA

По публикацията работи: Моника Цанкова 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама