С пистолет в магазина: Жена тормози жителите на Дряново (ВИДЕО)

321

Агресивна жена броди по улиците на Дряново и тормози местните.

За това сигнализираха потърпевши зрители, съобщи NOVA. Преди дни е влязла с газов пистолет в хипермаркет, а ден по-късно е хвърляла яйца по свои съседи. Местната психиатърка я е диагностицирала с шизофрения, но жената не е освидетелствана и не е настанена за лечение.

„Проблемът датира от 2 години, но от юни тя отказва да си пие хапчетата. Безотговорност ще е от наша страна да оставим човек с психични проблеми”, смята Мария Богданова, чиято кола е била замеряна с яйца.

Жената има дете, което е  посещавало център за деца с увреждания. То обаче е отписано след скандал с жената, която е твърдяла, че служителите проявяват агресия към детето.

Жената сподели, че е отишла в магазина с пистолет, за да се предпази от буйстващи младежи. Тя е на мнение, че е имала разрешително. Относно хвърлянето на яйца, според нея причината е кражба от дома й. Подала и сигнал в полицията, но те прехвърлили вината върху нея.

Сигнали са подавани до общината, както и до прокуратурата, но решение няма. Жителите на Дряново искат жената да бъде настанена в център за лечение, за да не се влоши състоянието й.

По публикацията работи Снежина Раева 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама