Мъжът, открил детето от Якоруда, с разтърсващ разказ: Видях го легнало на пътя (ВИДЕО)

3440

След 24-часово търсене от полиция и следови кучета, на близо 15 километра от дома беше намерен 2-годишния Мехмед от Якоруда. Той беше открит сам в гората и все още няма отговор на въпроса как е стигнал дотам.

Според родителите му обаче 2-годишното дете е било отвлечено. Проверява се и версията момчето да е достигнало само до гората по черен път.

2-годишно дете изчезна мистериозно от дома си (ВИДЕО) 

Човекът, който го намери вчера, е горски служител – Муртаза Клечов. В ефира на „Здравей, България” той разказа в какво състояние е открил детето.

„Докато си карах автомобила, видях детето легнало на пътя. Слязох и видях, че е видимо добре. Качих го в колата и го откарах в най-близкото село – Бунцово. Там ме чакаха всички разследващи полицаи”, сподели Муртаза.

„Дадох му бонбонка, видимо беше много добре“, допълни той.

Той обясни още, че детето не му е казало нищо.

„Само ме гледаше, направих му снимка, за да го види майка му. Тогава се усмихна, изплези се”, каза още Клечов.

„Възможно е само да стигне дотам, те си живеят в гората, но това ще преценят органите“, изказа съмнение горският стражар.

По публикацията работи Снежина Раева

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама