Дъщерята на Сърчеджиева и Ласкин на училище без пари

1784

Александра Сърчеджиева иска да научи дъщеря си, че всички ученици са равни, независимо от възможностите им

Алекс Сърчаджиева призна, че праща дъщеря си на даскало без джобни и телефон. София Ласкин посещава еврейското училище, където няма лафка и подобни глезотии са забранени. Така всички ученици са равни, както и трябва да бъде, заяви Сърчаджиева,

Актрисата бе категорична, че няма да възпитава едно меркантилно същество, въпреки търгашеството в света около нас. „София знае, че животът е едно колело, веднъж си горе, после си долу”, каза Алекс в ефира на БНТ. „Просто казвам, че нямам възможност и разговорът приключва”, допълва тя.

Сърчаджиева и дъщеря й си подарили едно прекрасно лято на море у нас и в Гърция, където семейството почива винаги. Актрисата е във възторг от Лефкада, където мерките се спазват отлично.

След броени дни тя ще бъде водеща на наградите на Сатиричния театър „Златен кукерикон”, които са първите награди в театралната общност след пандемията. Те трябваше да бъдат още през пролетта, но заради грипът бяха отложени. Алекс ще води заедно с Калин Сърменов, а и предстои и премиера през ноември.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама