Близнаци: Представете си нещо и то ще се случи

195

Овен
Ще успеете да реализирате една от най-смелите свои идеи, ако малко поотстъпите пред създадените традиции. Тук главното е, да не прекалявате, ако малко се увлечете, незабавно ще Ви обявят за нарушител, разрушител и виновник за кой-знае още какво. Съвсем не би било лошо, да се образува временен съюз с човек, който е настроен приятелски към Вас, и който не е обременен с дипломатически таланти. Неговите способности да води преговори, заедно с Вашата енергия и жизнена сила, ще образуват коктейл, под името „Непобедимите”. Денят се характеризира с много висок жизнен потенциал – толкова висок, че въпросът за мирното направление, в което бихте искали да насочите своите сили, става първостепенен.

Телец

Денят изисква внимание и предпазливост: ако днес допуснете грешка, та макар и най-незначителната, вероятно ще бъде забелязана от човек, на чието мнение държите. Прибързаност е недопустима, а и ситуацията не го изисква. Сериозен проблем може да се окажат отношенията с родителите – много трудно ще стигнете до единно мнение, а за осъществяването на каквито и да било планове , ще се изисква невероятен запас от търпение и снизходителност.

Близнаци

Ако може да си предстaвите нещо, значи то ще се случи. Винаги са Ви казвали така и Вие сте вярвали, а днес ще имате шанс да докажете това на практика. Освен че имате достатъчно сили и ум да го направите, и звездите ще бъдат на Ваша страна. Още от сутринта, а и през целия ден, непрекъснато ще си представяте своята мечта, а това ще Ви накара да мислите какво ще се получи, ако се опитате да я реализирате.

Рак

Потапянето в глъбините на съзнанието и тънката манипулация на чуждото съзнание през това денонощие е съвършено излишна. Достатъчно е да сте на нужното място в нужното време, да поддържате интересни и полезни връзки , както и да придобиете Потапянето в глъбините на съзнанието и тънката манипулация на чуждото съзнание през необходимата информация, и тогава ще се чувствате превъзходно. Сега също би било добре да посетите застрахователна компания , данъчната инспекция, учебно заведение, държавно учреждение, особено ако главен предмет на Вашия интерес се оказват документи (разрешения, свидетелства, дипломи, справки), а също и поставените им печати и подписи.

Лъв

Постарайте се днес да не стоите над главата на своя любим човек. От това той няма да започне да действа по-добре, само ще се появи и раздразнение и то ще бъде на първо място срещу Вас. Ако толкова е важно за Вас да дочакате свършването на неговата буйна дейност, изчакайте на максимално възможното разстояние.

Дева

Колкото и тъжно да звучи това, Вашият любим човек освен Вас има още много интереси и увлечения. Днес ще се наложи да се убедите в това за пръв или за пореден път. Не трябва да ревнувате, защото е безполезно. Няма да имате цена като половинка, ако не се научите да се вписвате хармонично в неговия живот.

Везни

Днес не позволявайте на никого да Ви дава каквито и да било съвети, свързани с Вашия личен живот. В края на краищата той си е Ваш и само Ваш и дори грешките в него трябва да правите самостоятелно. Опитайте да прекарате деня, ръководейки се само от своя жизнен опит.

Скорпион

Постъпките Ви ще се струват на заобикалящите необмислени и екстравагантни. Наблюдават Ви осъдително и с интерес, а съвсем не може да се каже, че това е най-приятното внимание. Още повече е съвсем явно, че никой не се кани да Ви окаже помощ, или поне да Ви даде някакъв полезен съвет. Отношенията с любимия човек ще станат по-хладни. Днес сте заети само и единствено със своите проблеми, а Вашата „половинка” ще се държи като страничен човек. При това денят ще се окаже изключително благоприятен за творческа дейност и у много от представителите на Вашия зодиакален знак ще се проявят неочаквани таланти. Денят ще бъде свързан с големи успехи на новото поприще.

Стрелец

Днес ще се проявите като не особено разбран човек. Това може да предизвика съвсем естествено раздразнение и ако не разрив, то поне голям скандал. За да се избегне такова развитие на събитията, трябва да направите всичко, което се изисква от Вас, без да вниквате в подробностите, и без да се опитвате да осмислите ставащото.

Козирог

Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да се помири с това, че е завършил някакъв пореден етап от Вашите отношения. Опитайте се да го убедите, че скоро започва следващия, а той ще бъде много по- добър, по-ярък, топъл и интересен от предходния.

Водолей

Мислете по- малко! Ако не послушате съвета, това може да доведе до много печални последствия, тъй като премисляното от Вас са чисти глупости. Най-популярната мисъл обещава да бъде класическото „мен никой не ме обича” – с всевъзможните вариации на тази тема.

Риби

Днес ще се чувствате малко по-нервни. Внимавайте, защото това може да ви се отрази на физически план и дори да повлияе на техниката, с която работите. Днес е подходящ момент да разчистите всичко ненужно около себе си.

Източник: lamqta.com

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама