Азис вбеси Маги Халваджиян с поведението си

652

Според фенове, държанието и изказванията на Азис са неподходящи за риалити формат

Стартът на новия сезон на риалити шоуто “Маскираният певец” е вече факт, а с него и новите членове на журито, сред които е и поп фолк изпълнителят Азис. Именно заради него обаче, сега продуцентът Маги Халваджиян има сериозни главоболия, пише blitz.bg.

Още след първите лайфове на формата се оказа, че странните на моменти подмятания, които редовно прави поп фолк певецът не се нравят много на Халваджиян.

Снимка: Facebook

Причината за дразнението главно идва от реакциите на феновете на формата, които активно коментират в социалните мрежи онова, което се случва още по време на живото излъчване.

Оказа се обаче, че не само зрителите, но и останалите членове от звездния панел са силно възмутени от поведението на Азис. Това са Алекс Раева, Владо Пенев и гост-панелистите Михаела Маринова и Виктор Калев.

“Самозабравил се е! Държи се като все едно е фактора на факторите, а всъщност отдавна залезе и никой не се вълунва от мнението му”, коментират разпалено почитатели на предаването с маски.

Още по време на първия лайф Азис направи грозно впечатление, като се изтипоса на сцената по къси дънкови панталони и лице – цялото омазано в тъмен макияж, който целеше да ни покаже, че има супер тен. В подобен вид обаче, едва ли е много уместно да излезе в национален ефир.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама