Вижте къде се събраха „Приятели“ (СНИМКА/ВИДЕО)

75

За разочарованието на феновете на момчетета, те не присъстваха този път

Актрисата Дженифър Анистън, която бе номинирана за награда „Еми“ за ролята си в сериала „Сутрешното шоу“ на „Епъл Ти Ви“, покани две от звездите от култовия сериал „Приятели“ в дома си за включването си онлайн в церемонията, съобщи Контактмюзик.

Анистън се появи на сцената в началото на церемонията в „Стейпълс сентър“ в Лос Анджелис, а по-късно се включи виртуално в разговор с водещия Джими Кимъл по повод номинацията си.

Докато двамата разговаряха, камерата засече позната фигура в стаята на Анистън. „О, Кортни ли е там?“, възкликна Кимъл, когато забеляза Кортни Кокс, изиграла ролята на Моника, съквартирантката на Рейчъл в сериала „Приятели“.

„Разбира се, че съм тук, ние живеем заедно“, отвърна Кокс. „Ние сме съквартирантки от 1994 година, Джими“, добави Анистън.

Веднага след това в обсега на камерата попадна и Лиса Кудроу, която бе в ролята на третата приятелка Фийби.

„Лиса Кудроу, и ти ли живееш там?!“, попита невярващо Кимъл. „Ами…да..къде другаде да живея?“, отвърна му звездата.

Нито едно от момчетата от „Приятели“ обаче не беше в апартамента на Анистън, така че почитателите на сериала, който се излъчваше в продължение на десет години, ще трябва да почакат. Тази година се очакваше да бъде заснет нов епизод на шоуто, но проектът се забави заради пандемията.

 

По публикацията работи: Моника Цанкова

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама