Всички са изумени от операцията, на която се подложи Луна (СНИМКА)

2314

Певицата не един път се е подлагала на хирургически интервенции, но този път процедурата е леко плашеща

Поп фолк ветеранката Луна пак стъписа феновете си с това, което направи. Провокативната изпълнителка не се свени да прави всевъзможни провокации.

Блондинката, която неведнъж е лягала под ножа, за да се разкрасява, го направи отново, но това, което си причини този път, е наистина драстично.

„Махнах двете си плаващи ребра и талията ми е 60см., така постигнах и тяло на богиня, единствена в България. И това показвам за пръв път пред всички вас, моите любими фенове. Очаквайте съвсем скоро и фотосесията ми в която изцяло ще разголя тялото и душата си пред вас…“, пише в профила си в социалните мрежи фолкаджийката.

Снимка: Facebook

Постът й, разбира се, веднага предизвика бурни реакции сред последователите й, които чакат с нетърпение поредната й скандална фотосесия, която явно ще бъде доста щедра откъм прелести.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама