Учител преби до смърт своя ученичка пред класа

1757

Дете беше пребито до смърт от учител по математика. Това се е случило в китайската провинция Съчуан. Причината е била два грешни отговора на въпросите му.

Съобщава се, че на този ден, 10 септември, в Китай празнували Деня на учителя, и десетгодишно момиче отишло в училище с цветя, за да поздрави своите учители, включително учителя по математика, предаде DarikNews.

Около девет сутринта в часа при него тя не могла да отговори на два въпроса. Като наказание за неверни отговори учителят поставил момичето на колене и започна да дърпа ушите на ученичката и да я бие по главата. Според сестра й близначка, която е в същия клас, ученичката не е могла да се изправи по време на наказанието. Ученичката успяла да се върне на мястото си само с помощта на съученици.

Почти три часа по-късно учителят се обадила на бабата на момичето и поискала да я вземе от училище заради нездравия й външен вид. Пристигайки в училище, възрастната жена видяла, че внучка й не може да говори и отвори очи. Тя е откарана в болницата, но помощта е била неуспешна – момичето е починало.

Според баба й момичето много се страхувало да посещава часовете на този учител, тъй като той често прибягвал до телесно наказание.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама