THEO & Yori представиха новият си хит и видеоклипа към песента – “Duma Da Ne Stava “

154

Благой Георгиев пожела успех на Theo и сподели: “ТОВА Ще става хит “

DJ Theo сподели с благодарности: “Радвам се, че ни уважиха много фенове от Дряново, региона  и  цялата страна! Радваме се, че и кмета на община Дряново г-н Трифон Панчев, който бе сред нас, подкрепя развитието на Българската музика и младите дряновски таланти. Огромни благодарности за съпорта на моя баща, президент на музикалния лейбъл “DJ Universe“ и  председател на ОбС – Дряново. Тодор Георгиев /Teddy Georgo/. 

„От мое име и от името на целия екип благодарим на всички национални и регионални медии за подкрепата“, заяви DJ Theo.

Промоцията на новото парче се проведе в екзотичния бар “Mojito” в родния град на младите изпълнители.

Специалните гости на вечерта и приятели на Theo, популярните на Музикалната поп сцена, изпълнители Mish Mash и момчетата от Dream Stars Records /Andreychev, The D, Hitmaker-a и музикалният инжинер Pez Beats/. Овации обра и младата надежда на България дряновският талант Darena. Когато на сцената Theo x Yori представиха новата песен и видеоклипа към нея “Duma Da Ne Stava “ повишиха максимално градуса на доброто настроение.

Дигиталното око, един от най-добрите фотографи на северна България /Радослава Кунчевска/ хвана в кадър  най-емоционалните моменти от събитието.

Момчетата и съорганизатори на ивента от „White Swan Ent” се прогрижиха за чудесната атмосфера за гостите и пресъздадоха  хавайски  полъх на партито. 

Изненадата на вечерта бе огромна торта, поднесена  от голямата приятелка на DJ THEO, собственичката на верига от сладкарници, г-ца Симона Гурзова от Габрово. Всички гости и фенове опитаха от тортата и от голямата палитра от сладки изкушения, които бяха предоставени за партито от  г-ца Гурзова – с огромни благодарности от DJ Theo.

„Благодарим на домакините от Coctail Bar Mojito Dryanovo“. 

Комфорта на изпълнителите, сцена звук и светлина, която обля небето над Дряново, бе предоставена от парти агенция „Go4Show” . 

Партито продължи с афтър, в легендарната дискотека Fantastico в Дряново! 

Всички снимки от партито може да намерите на страниците: Teodor Vasilev, музикалният лейбъл, Dream Stars Records, Mish Mash, Darena, Mojito Fantastico Dryanovo.

Песента  и клипът вече се въртят с пълна сила в музикалните телевизии, както и в официалният Youtube канал на  музикалният лейбъл – Dream Stars Record.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама