Стрелец: Очакват Ви приятни приятелски срещи

194

Овен
Ако имате постоянен партньор, а не се чувствате достатъчно комфортно и щастливо, днес има смисъл да потърсите нещо друго. Търсенето е твърде вероятно да се увенчае с успех. Най-добрият избор за Вас през този ден са Телец, Дева или Риби. Избягвайте Козирозите и Овните.

Телец

Ако действате решително и бързо, може да удържите победа над конкурентите. За съжаление успехът няма да бъде пропорционален на положените усилия. Достиженията ще бъдат скромни, а за тях ще се наложи да се потрудите с пот на чело. Доста сложни ще се окажат отношенията с началниците, по-възрастните роднини и влиятелните хора. Именно на Вас ]е бъде прехвърлена отговорността за всички световни проблеми. Любимият човек е готов да Ви подкрепя, но и на него не му достига такт и деликатност, така че случайни обиди не са изключени. Постарайте се да не приемате досадните дреболии много близко до сърцето си.

Близнаци

Никой и никога не би могъл да каже, че сте равнодушни към веселието, развлеченията и правенето на номера. Някой от близките Ви, с когото си приличате по характер, е замислил да Ви устрои предстaвление – този път нещо по-голямо от традиционна сбирка на семейството. И колкото и да Ви е забавна тази история, , с последствията от нея евентуално ]е се занимавате точно Вие. А това съвсем няма да Ви бъде весело. Приемете го, като плащане за представлението…

Рак

Представителите на Вашия знак от женски пол, днес буквално ще ги привлича купуването на украшения и всевъзможни женски дреболии. Само че не опустошавайте прекалено интензивно своето портмоне – лекомислено похарчените пари в скоро време ще се окажат нужни за много по-важни неща.

Лъв

Не може да се каже, че това е най-подходящия ден за взимане на отговорни решения, но пък е напълно подходящ, за да започнете да ги обмисляте. Може даже и съвместно. Само не се опитвате да оказвате натиск на партньора, с цел ускорение на процеса.

Дева

През този ден Вашите отношения, също както и отношенията с Вашия любим човек, ще зависят изцяло и напълно от това, каква музика ще звучи във Вашите души и уши.

Везни

Вашите фантазии не съответстват кой-знае колко на реалното положение на нещата. Впечатлението е, че просто витаете в облаците, когато трябва да се концентрирате върху реалността и здрaво да стъпите на земята. С течение на времето това несъответствие само ще се увеличава и е възможно в най-неподходящия момент да бъдете шокирани от онова, което става в реалния живот. Може да продължите да гледате света през розови очила, а може и да ги свалите и да погледнете истинското положение на нещата. При всички положения в края на деня ще се върнете към най-правилното за този момент настроение.

Скорпион

Мислели сте, че сте купили всичко, което Ви е нужно, но изведнъж сте се сeтили, че има и още нещо, което сте забравили. След като сте си изяснили за какво става дума, готови ли сте, да тръгнете да търсите желаното? Само не се престаравайте! Помнете че не винаги по-голямото и по-скъпото е по-хубаво. Купете нещо по-обикновено – даже една роза може да направи човек щастлив за цял ден а даже за седмица и година.

Стрелец

Този ден ще бъде свързан с приятни приятелски срещи, почивка и добра компания. Навсякъде ще бъдете желан гост, тъй като сте весели и носите със себе си добро настроение. Може да изберете подаръци за близките си, но ще Ви е трудно да разберете, на кого какво ще се хареса. Благоприятният емоционален фон не само ще Ви осигури душевен комфорт, но и ще Ви помага да намирате общ език с хората, които Ви заобикалят. Денят е свързан с урегулиране на важни за Вас отношения, но за да постигнете това, ще се наложи да положите сериозни усилия.

Козирог

Вашият знак обикновено се асоциира с кралската власт поради величествените Ви царствени маниери и мантията на властта, която водите с такава лекота и която така Ви подхожда. Затова имате всички права сами да решите на кого да позволите да стане част от Вашия свят, както и кого да изтикате от там. Ако някой се е опитал незабелязано да се промъкне там, изгонете го незабавно. Ако този човек от началото проявява такава напоритост, представете си, как ще се държи в бъдеще.

Водолей

За да обичате един човек, трябва да обичате и света, в който живее. Днес при Вас това наистина може да се получи. Затова ако Вашата половинка Ви покани в своята компания, или например в своя клуб, на гости при роднини или при своите родители, в никакъв случай недейте да отказвате. Всичко трябва да бъде хубаво!.

Риби

Днес Вашият любим човек ще се прояви като забележителен събеседник: ще Ви бъде много обидно да приключите разговора с него, но рано или късно ще трябва да направите това, защото, макар и от време на време, се налага да се поспи. Остава само да разчитате на това, че подобни вечери ще се повтарят във Вашия живот нееднократно.

Източник: lamqta.com

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама