Ромски барон транспортира бебето си с хеликоптер и карета в Столипиново (ВИДЕО)

blank
Кадър: YouTube

Малчуганът е наследник на бизнесмен от квартала, известен с прозвището Веско Железаря

Всекидневнието поднася на жителите на Пловдив какви ли не изненади. Навръх първия учебен ден обаче станахме свидетели на истинска боливудска история.

Хеликоптер и гиздава карета съпроводиха този следобед новородения Асан Паша. Очевидци са успели да заснемат това култово събитие – за първи път хора от „Източен“ виждат как хеликоптер каца на на стадион „Рома“, в близост до Преспите, съобщава „Трафик“.

Хеликоптерът е излетял от площадката на УМБАЛ „Св. Георги“, а в него са пътували родителите с новороденото. Малчуганът е наследник на бизнесмен от квартала, известен с прозвището Веско Железаря. По всичко личи, че ромският барон може да си позволи вместо с автомобил, да превози бебето си от родилното до квартала с хеликоптер.

А, след кацането му, шарена карета превози пасажерите към мястото, където ще се проведе празникът за посрещането на детето. И то какъв. Опънати шатри, богати софри с ядене и пиене на корем.

Вчера пространството около кръстовището на улица „Ландос“ и булевард Марица“ гърмя от музики, а няколкометрови тонколони огласяха тази част на Пловдив до зори.

Бърза проверка установи, че нито една от градските институции не е уведомена за кацането на хеликоптера. Информация за полета не е подавана в полицията, нито пък е уведомена общината, чиято собственост е въпросното спортно съоръжение.

Институциите тепърва ще установяват законен ли е полетът.


Видео: Trafficnews

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама