Берлускони след коронавируса: Преминах това, което считам за най-трудното изпитание в живота ми

123

По думите на медийния магнат, първите три дни са били изключително трудни

Бившият италиански премиер Силвио Берлускони напусна болницата 11 дни след приемането му с коронавирус, описвайки случилото се с него като „може би най-трудното изпитание в живота ми“.

83-годишният медиен магнат, който даде положителен тест за COVID-19, след като се завърна от почивка в луксозната си вила в Сардиния, беше приет в болницата „Сан Рафаеле“ в Милано на 3 септември с белодробна инфекция, предаде БГНЕС.

„Първите три дни бяха изключително трудни“, каза той пред журналисти на излизане от болницата. Две от децата му – дъщеря му Барбара (36 г.) и синът му Луиджи (31 г.) – също се заразиха с вируса, както и любовницата му Марта Фаскина.

„Беше трудно. Слава Богу, благодарение на лекарите, преодолях това, което беше може би най-трудното изпитание в живота ми. За пореден път, изглежда, се измъкнах!“ каза той, след като вървеше бавно, но без помощ, пред камерите.

 

 

По публикацията работи: Моника Цанкова

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама