Тони Стораро от болницата: Ако усетите неразположение веднага си направете PCR тест

593

Певецът Тони Стораро благодари на медиците, които се грижиха за него в болницата. Припомняме, че той беше диагностициран с COVID-19. Ето какво пише той в профилът си във „Фейсбук“:

„Благодаря на всички лекари, медицински сестри, санитари, които се грижеха за мен през последните две седмици и най-вече на началник инфекциозно отделение в МБАЛ Шумен, д-р Костова, и на д-р Загоричев, който ме прие веднага след като ме диагностицираха с COVID-19!

Благодаря на всички мои приятели, почитатели, роднини, колеги и журналисти, които се интересуваха за състоянието ми и отправяха своите молитви, за да премина по-леко през това изпитание. Вече се чувствам по-добре и от първо лице мога да ви посъветвам: ако усетите някакво неразположение или някой от симптомите на вируса, по-добре не чакайте като мен, а отидете веднага да си направите PCR тест.“

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама