Добрата новина: Пенсионери и анонимен спонсор облагородяват наше морско градче

118

Пенсионерите, членове на „Сдружение на пенсионера 2004“-Каварна  боядисват зоната на „Гриндите“ – над моста по пътя за морето и срещу храма „ Св.Успение Богородично“ в Каварна, предаде за медия „Нова Варна“ Керанка Далакманска.

В рамките на три дни Клубовете към сдружението ще се включат, за да довършат започнатото, ще окастрят и лианите на места, за да има добра видимост на ново боядисаните „Гринди“ – с цвят, избран от архитекта на общината Жейнов, и боя осигурена със средства от спонсор, желаещ да остане анонимен.

Г-жа Йорданка Денева – председател на сдружението сподели, че всяка година хората от третата възраст се стремят да покажат чрез действия, че са полезни с различните си инициативи. Към тази се включиха и случайно преминаващи деца, които ентусиазирано се включиха в боядисването. До края на тази седмица „ Гриндите „ ще бъдат боядисани и и оживеният район ще радва преминаващите деца и хора с нова визия.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама