Фатален сблъсък: Трима души загинаха при тежът пътен инцидент

1884

В резултат на удара между двата автомобила те се преобръщат извън пътното платно и се възпламеняват

На 10-ти септември, в 16:55 часа, в РУ-Нова Загора е получено съобщение за възникнало тежко пътно произшествие на главен път II-66, км.34, предадоха от ОДМВР – Сливен.

Произшествието е възникнало между лек автомобил „Форд Фиеста”, управляван от водач на 57 години от град Нова Загора и лек автомобил „Тойота”, управляван от 39–годишен мъж от град Сливен.

По първоначални данни водачът на лекия автомобил „Форд Фиеста”, движещ се в посока град Нова Загора, е навлязъл в насрещното движение и се е ударил в лекия автомобил ”Тойота Ярис”, който се е движил в посока град Стара Загора.

В резултат на удара двата автомобила се преобръщат извън пътното платно и се възпламеняват.

От произшествието са загинали 66-годишен мъж, пътник в лекия автомобил „Форд”, водачът и пътник на 36-години от лекия автомобил „Тойота”.

По случая е образувано досъдебно производство.  Водачът на лекия автомобил „Форд” е транспортиран за МБАЛ-Сливен и настанен за лечение с опасност за живота.

За случая е уведомена Окръжна прокуратура –Сливен. Образувано е досъдебно производство.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама