Студенти получават британска и българска диплома в България

475

В условията на глобална пандемия Висше училище по мениджмънт – Варна приложи съвременни мерки, които  покриват изискванията на голяма част от студентите, които желаят да учат в чужбина, но са възпрепятствани. Гъвкава стратегия и адекватни мерки:

    • Може да започнете в България и после да се прехвърлите в чужбина;
    • Може да се учили на в чужбина и да се прехвърлите в България, чрез признаване на образователни кредити и периоди на обучение;
    • Може да учите изцяло на Английски език;

Ще ви разкажем историите на трима успели младежи, които разкриват възможностите на образование с две дипломи – българска и британска!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС! или КАНДИДАТСВАЙ ОНЛАЙН

+359 885 398 663; admissions@vum.bg и на vum.bg/bg/vum2020

Симеон Петров

Още от самото начало избира България, но без компромис в качеството на образование. През цялото си следване участва в множество практически стажове в Европа финансирани по погрома Еразъм+ и още преди да е завършил пред него се явяват куп възможности за развитие.

Борислава Йорданова

Успешно завършва образованието си и се реализира с британска диплома в голяма международна IT компания в България. Продължава образованието си в същата област.

Анджелика Иванова

След една прекарана година в Англия се завръща в България и записва Международен бизнес и мениджмънт, след което ще завърши с британска и българска дипломи.

Висше училище по мениджмънт – Варна е акредитирано от “Национална агенция за оценяване и акредитация в Република България и “Британската акредитационна комисия (BAC – British Accreditation Council), член на Европейската асоциация за осигуряване на качество във висшето образование. ВУМ предлага бакалавърски и магистърски програми, преподавани изцяло на английски език.Някой от специалностите във ВУМ заемат престижни класации:

МВА – № 5 в Централна и Източна Европа (Eduniversal Best Masters)

MSc IHTM (Международен туризъм) – № 15 в света (Eduniversal Best Masters)

ВУМ също така се гордее с позиция номер 1 в света по студентска мобилност

Много млади хора са дезориентирани заради пандемията. Някои изцяло отменят плановете си да учат в чужбина, други решават да прекъснат за неопределен период от време поради налагащото се чувство на несигурност. Възможностите и сигурността, която Висше училище по мениджмънт предлага го правят сигурен и устойчив партньор, без компромис в качеството на образованието.

Ние сме насреща за да ви бъдем от ползва:

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС! или КАНДИДАТСВАЙ ОНЛАЙН
+359 885 398 663; admissions@vum.bg и на vum.bg/bg/vum2020

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама