Вижте как кръсти сина си Алек Болдуин. Името му означава „пазител на мира“

344

Вчера ви съобщихме щастливата новина, че Алек Болдуин е станал баща за шести път

Хилария и Алек Болдуин са кръстили новородения си син Едуардо Пау Лукас Болдуин и обясниха на феновете си в социалните мрежи, че то означава „пазител на мира“, информира „Контактмюзик”, цитирани от „Дарик“.

36-годишната Хилария роди петото си дете във вторник и сега разкри името, което тя и съпругът й Алек избраха за новороденото си момченце.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

We had a baby last night. He is perfect and we couldn’t be happier 🌟. Stay tuned for a name🤍

Публикация, споделена от Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) на

Публикувайки снимка в Инстаграм на техния син, увит в одеяло, тя написа: „Ще се радваме да ви запознаем с Едуардо Пау Лукас Болдуин. Роден на 8 септември 2020 г. в 19:46 ч., а името му означава „богат пазител на мира и светлината“. Обичаме те скъпи Еду“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

We would love to introduce you to Eduardo Pau Lucas Baldwin 🤍. Born Sept 8, 2020 at 7:46pm 🤍he weighed 7lbs 8oz🤍 His name means “wealthy guardian of peace and light” 🤍. We love you baby Edu 🤍

Публикация, споделена от Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) на

Петият наследник не се появи лесно за двойката Болдуин. Миналата пролет Хилария загуби дете. След това тя отново забременя, но бременността отново беше неуспешна. Алек и Хилария се ожениха през 2012 година. За осем години семеен живот тя дари носителя на „Оскар“ с пет деца.

Алек има и дъщеря от брака си с Ким Бейсинджър на име Айрлънд, която ще навърши 25 години през октомври. Така с раждането на сина си Алек настигна колегата си Брад Пит по отношение на броя на наследниците.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама