Модерната майка – Мария се грижи 12-годишната ѝ дъщеря да няма бръчки

264

Фолкпевицата Мария е обсебена от мисълта да запази кожата на лицето на дъщеря си свежа и млада. Явно изпълнителката е убедена, че е време 12-годишната ѝ щерка да тръгне по козметичните салони И това го доказва снимката, с която лично щерката се похвали от профила си в Инстаграм. На нея Марая е с черна маска за лице за освежаване на кожата и премахване на черните точки, написа woman.bg.

„Безумие е да третира кожата на невръстно дете с козметика за възрастни. Явно майката съвсем се е забравила“, гласи коментар на възмутен потребител. Малката госпожица навърши 12 години през юли, но по външност прилича повече на татко си – бизнесмена Димитър Андонов, отколкото на известната си майка.

За сметка на това пък чаровната Марая от ден на ден все повече попива от навиците и привичките на звездната си майка. Почитателите на певицата обаче са съгласни, че брекетите отиват много на Марая и че това е най-разумният избор да се грижи за здравето и красотата на детето си, а не да го превръща в роб на макиажите и маските за лице още от ранна детска възраст.

 

 

View this post on Instagram

 

✌⭐️

A post shared by @ _mariah_official_ on

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама