„50 нюанса сиво“ влезе в бургаски апартамент и завърши фатално

664

Бургазлийка открила сина си мъртъв в дома им в крайморския град тази сутрин.

Жената се натъкнала на страшна гледка – 39-годишният мъж бил привързан с кожени колани за таблата на леглото,  съобщава 24 часа.  В устата си имал напъхано метално топче, което се използва за секс игра.

Предполага се, че младият мъж се е задушил от него в садо-мазо игра. Засега не е ясно дали е имало и други участници.

При огледа на жилището на ул. „Народен юмрук“ били открити различни сексиграчки, разпръснати около леглото. Мъртвият мъж е бил на 39 г. Живеел заедно с майка си вдовица в един апартамент. Жената е пенсионерка на 69 г., бивша учителка. Синът й си легнал вечерта около 24 ч. и на сутринта го открила мъртъв. Пред разследващите обяснила, че освен него в дома им не е усетила да има други хора вечерта.

Към момента в имота са водещите криминалисти на ОДМВР-Бургас и съдебни лекари. Починалият Петър М. е имал печеливш бизнес – поставял е затъмнение на автомобилни стъкла в офис, намиращ се близо до дома му.

„Имаше достатъчно пари, за да живее добре. Даже отскоро започна голям ремонт на апартамента им. Майка му и баща му, който почина преди 7 години, бяха учители и бяха възпитали много добре сина си. Сега тя е пенсионерка, но от известно време бе в конфликт с Петър”, казаха съседките от близките три апартамента.

До преди 2 години, станалият жертва на разкрепостен секс млад мъж, е имал сериозна връзка с аптекарка, но бъдещата свекърва не я е одобрявала, разказа Флагман.

„Момичето беше свястно. Двамата ходеха на плаж, тя почти се беше нанесла у тях, но Таня не я одобряваше за снаха по неясни причини. Вече две години не сме я виждали да влиза тук. Не сме виждали и Петър с друга жена”, казаха съседите.

Засега разследващите търсят жена, с която Петър случайно се е озовал в интимни отношения, довели до смъртта му. Не се изключва обаче и хомосексуален партньор.

По публикацията работи Снежина Раева

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама