Джулиана Гани коригира ушите на 8-месечния си син (СНИМКА)

1010

Джулиана Гани, която има не една и две пластични операции и хирургически подобрения по себе си, подхвана да преправя работата на майката природа и у сина си.

Решила е да му изправя ушите с коректор.

„Преди няколко дни ходихме на цирк и беше много забавно! Както и да е, за нас си беше незабравимо изживяване, но на вас искам да споделя нещо още по-лудо! След цирка решихме, че вече е време да сложим успешно коректорите за уши. Всъщност това беше истинският цирк, но за съжаление като новобранци трябваше да си помагаме и не остана кой да заснеме процеса! Моментният резултат е страхотен, но трайният изисква време и затова ще чакаме. Ние лично решихме, че си струва да ги фиксираме, за да не останат така във времето“, казва Гани и показва снимка на Давид без коректори – със симпатично щръкнали уши.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Добро утро, приятели! ☀️❤️ Преди няколко дни ходихме на цирк и беше много забавно! Давид се впечатли основно от един вентилатор, в който гледаше през цялото време!🤷‍♀️😂 Както и да е, за нас си беше незабравимо изживяване, но на вас искам да споделя нещо още по-лудо! 😜 След цирка решихме, че вече е време да сложим успешно коректорите за уши на @otostick.bg 👀🤭Всъщност това беше истинският цирк, но за съжаление като новобранци трябваше да си помагаме и не остана кой да заснеме процеса!😂Можете и сами да си го представите..👶🏻👀 В крайна сметка успяхме и тъй като ви обещах сега прилагам снимка на Давидче с вече залепените коректори. Плъзнете наляво за да го видите! 🙃 Моментния резултат е страхотен, но трайният изисква време и затова ще чакаме. Споделете ни вашите изживявания с @otostick.bg ако сте се “справили” като нас! 🥰💁🏼‍♀️ П.С. На първата снимка ясно се виждат ушичките на Давид преди коректорите. Ние лично решихме, че си струва да ги фиксираме за да не останат така във времето. ☺️❤️🙏

Публикация, споделена от DJULIANA GANI (@djuliana_gani) на

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама