Най-накрая: Коцето показа къщата и колите си. Жена му сервира на гостите(ВИДЕО)

19403

Известният певец Константин или както всички му фенове го наричат, Коцето, най-накрая показа къщата, в която живее. Домът се намира в полите на Витоша. Жилището разполага с луксозно обзавеждане, двор и много скъп басейн.

Скоро фолк звездата отпразнува своя 44-и рожден ден в дома си с отбрани гости. За спомен засне случващото се във видео, от което ясно се вижда в какъв лукс тъне изпълнителят на „Черна роза“, предава blitz.

Първи на купона пристига Фънки, който от две години е плътно залепен за своя приятел. Закръгленият музикант използва една от луксозните коли на Коцето, за да пристигне в къщата му. Константин остана шашардисан от подаръка на Фънки – зъб от мамут на един милион години, а според музиканта бил изровен от река Дунав.

Ние пък се шашардисахме от автопарка на певеца, където са поместени няколко ултра скъпи и удобни автомобила. А малко по-късно към тях се присъедини и актьорът Станимир Гъмов, който докара новата електрическа кола на Коцето, която певеца е решил да си подари за празника, но вече се замислял дали ще може да я изплати.

https://www.facebook.com/KonstantinOfficialPage/videos/2699731486950837/

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама