Риби: Очертава се денят да е плодотворен за вас

249

Овен

Независимо с какво е зает умът ви днес, старайте се да мислите практично, да слагате нещата в ред, да действате организирано и да взимате конкретни решения – така ще намалите безпокойството и няма да позволите на страховете си да ви дърпат назад. Не се срещайте с хора, които ви натоварват психически – през днешния ден енергията им ще ви влияе доста зле.

Телец

Ако днес срещнете някакви спънки – най-вече в работата, във взаимоотношенията с висшестоящи и при контактите си с институции, не се опитвайте да ги преодолеете с натиск или като подхождате агресивно – намалете темпото и изчакайте да дойде подходящият момент.

Близнаци

Днес има известен риск да попаднете под влиянието на хора, които се опитват да ви манипулират или да ви използват. Не приемайте каквото и да било – особено пари – ако после ще се чувствате задължени да извършите нещо в замяна.

Рак

Днес ще се справяте по-добре с предизвикателствата, ако действате, водени от собствената си интуиция, вместо да очаквате някои друг да поднесе търсените от вас отговори. Така ще успеете да преодолеете колебанията си и ще отстоявате по-уверено позицията си по лични и делови въпроси.

Лъв

Ако днес не се чувствате в кондиция, избягвайте да участвате в срещи и важни разговори – може да реагирате неадекватно в някаква ситуация или да повярвате в нещо, което не е истина. Емоциите ви ще доминират през днешния ден, заради което има риск да предприемете прибързани действия.

Дева

Днес внимавайте да не изпаднете в зависимост, която може да ви навреди – например финансова или емоционална. Денят е много подходящ за занимания с изкуство – независимо дали вие творите, или решите да се насладите на нечие чуждо произведение.

Везни

Днес може да се чувствате напрегнати и причината вероятно ще бъде друг човек. Трудно ще успеете да си обясните нечие поведение, така че по-добре не се опитвайте. Не правете излишни жертви за другите, особено ако те не искат това от вас – впоследствие ще съжалявате.

Скорпион

Днес се опитвайте сами да си слагате някакви граници и да не прекалявате с нищо, което може да се отрази зле на здравето ви. Избягвайте хора и ситуации, които ви натоварват и стресират, защото трудно ще успеете да се дистанцирате от тях и да запазите спокойствие.

Стрелец

Днес интуицията ви ще е много силна и ще ви помага да се ориентирате по-добре относно развитието на отношенията си с околните. Не пренебрегвайте поривите си да творите – точно сега подобни занимания ще се увенчаят с успех. Ако пазарувате, налагайте си сами ограничения, защото има риск да купите неща, които не са ви нужни.

Козирог

Днес вашите желания може да се разминават с тези на партньора/партньорката ви, на родител или на друг близък човек, заради което ще изпитате известен дискомфорт. Ще трябва да решите дали да направите компромис и колко голям да бъде той, така че да не се чувствате притиснати до стената или използвани.

Водолей

Днес наяве може да излязат някои чувства, на които не сте давали израз. Добре е да си изясните какво изпитвате, а не да продължавате да криете емоциите си зад фасадата – така тормозите само себе си. Не подписвайте договори през днешния ден – може да допуснете грешка.

Риби

Очертава се денят да е плодотворен за вас, а и ще имате повече енергия, отколкото през предишните два дни. Ако ви налегне безпокойство за пари, не се поддавайте – вероятно се тревожите излишно, още повече, че ще може да разчитате и на финансова подкрепа отвън.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама