Джерард Бътлър вече е егрен (СНИМКИ)

180

Шотландският актьор Джерард Бътлър се е разделил с приятелката си, интериорната дизайнерка Морган Браун

След шестгодишна връзка, белязана от раздели и събирания, актьорът и дизайнерката са тръгнали по различни пътища, съобщи Контактмюзик, позовавайки се на публикация в сп. „Пийпъл“.

Петдесетгодишният актьор и партньорката му за последно са били забелязани заедно по-рано през месеца, когато са фотографирани да си разменят целувка на плажа. Сега сп. „Пийпъл“ съобщава за раздялата им.

За романа между Джерард Бътлър и Морган Браун се заговори за пръв път през 2014 г., когато двойката беше забелязана на плаж в Малибу. Две години по-късно се появиха съобщения, че актьорът и приятелката му са се разделили.

През юли 2017 г. двойката поднови романа си. Само три месеца по-късно Бътлър заяви, че е необвързан. Впоследствие актьорът и изгората му отново се събраха и отношенията им дълго време изглеждаха стабилни.

Коя жена може да устои на тези сини очи (СНИМКИ)

Джерард Бътлър преди е споделял за сп. „Пийпъл“, че „няма личен живот“, но че иска в обозримо бъдеще да стане баща.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама