Козирог: Звездите са на Ваша страна

230

Овен – Изпълнени сте с противоречиви стремежи и желания, които не могат да се изпълнят в този ден. Полезни ще ви бъдат съветите и препоръките на хора, отнасящи се към всички проблеми със здрав хумор. Това ще повдигне настроението ви и ще ви избави от раздразнителността.

Телец – Не зацикляйте върху една работа, а обърнете внимание и на други неща. Същото важи и в личните ви отношения. Ако не можете да разговаряте с любимия човек по една тема, прехвърлете разговора върху друга тема.

Близнаци – Не е желателно да се стига до преумора, а напротив – правете по-често почивки. Възможни са парични постъпления, които ще позволят да направите отдавна планирани покупки или да решите някои битови проблеми.

Рак – За някои денят може да се окаже прекалено сложен. Негативните тенденции са като подводни камъни, не се виждат. Може да се сблъскате с проблеми в различни области. Понижение на жизнения ви потенциал.

Лъв – Денят повече подхожда за работа, отколкото за развлечения. Да се избягва престоя в съмнителни компании и лекомислените изказвания. Подобряване на личните отношения ще има при тези, които са готови да си признаят своите грешки и да не ги повтарят в бъдеще.

Дева – Ако не изпитвате радост от живота, от работата си, от личните връзки, може би е време да се вслушате във вътрешният си глас. Следвайте повелите на сърцето си, бъдете верни  на своята истина, на собствените си желания.

Везни – Жизненият ви потенциал е значително занижен. Може да се чувствате отпаднали и да загубите интерес към обичайните си занимания. Не е лош денят за влюбените, но въпреки това съществува вероятност от дребни пререкания.

Скорпион – Макар този ден да не може да се нарече лек, вие напълно можете да го преживеете и без големи загуби и сътресения. Главната трудност се състои в това да устоите пред съблазните и да не се поддадете на провокациите.

Стрелец – Вашите стремежи са твърде разнообразни, а възможностите прекалено ограничени, което може да се яви причина за душевния дискомфорт. Появяването на нови помощници или съюзници може да промени ситуацията към по-добро.

Козирог – Звездите са на ваша страна. Можете да се движите напред, да действате по вашите цели – няма да имате големи затруднения. Помощници вероятно ще се намерят, но именно вие трябва да ръководите всичко.

Водолей – Научете се да пазите личната си сила и да не позволявате на чуждото мнение да ви отклони от следване на собствената ви истина. Бъдете внимателни към близките си, особено към по-старите от вас – не е изключено да се зародят конфликти.

Риби – Денят не е особено продуктивен. Днес не сте готови за делови подвизи и сериозен труд, затова пък сте настроени за почивка и приятно прекарване на времето. Денят ви дава шанс да получите полезна информация или да научите нещо, което ще ви бъде полезно скоро.

Източник: Tribune.bg

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама