Караянчева: Ще направим график за срещи с политическите партии

111

„Ще търсим политическа подкрепа на нашето решение за проект за нова Конституция от различните политически сили, за да отговорим на обществените очаквания“.

Това заяви председателят на Народното събрание Цвета Караянчева.

„С Даниела Дариткова и с Менда Стоянова ще направим график, с който ще организираме срещи, които предстоят, за да търсим политическа подкрепа на нашето политическо решение“, каза Караянчева и уточни, че няма да се влиза в елементите и детайлите на Конституцията.

„Винаги сме били отворени към исканията на българските граждани и никога не сме искали властта на всяка цена и ще го докажем“, допълни Караянчева.

Председателят на парламента увери още веднъж, че народните представители от ГЕРБ ще проведат разговори с всички парламентарно представени партии, както и с независимите депутати по проекта за нова Конституция на страната.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама